Kisorsoltuk, ki nyerte a Nissan Leaf bérletet!

Frissítve:
2018-11-02, 16:06

Az Alapjárat 20.000-es követőtábort ért el november végén a Facebookon, ennek alkalmából egy Nissan Leaf hétvégi bérletet sorsoltunk ki közösségi oldalunk mérföldkő posztja alatt.

Kisorsoltuk, ki vezetheti egy teljes hétvégén keresztül a Magyar Autókereskedőház Zrt. által felajánlott Nissan Leafet. Az elektromos autó bérlet nyertese:

Kristof Molnosi

A nyertessel felvettük a kapcsolatot a Facebookon. Egy előre egyeztetett pénteki naptól a rákövetkező hétfő reggelig hajthatja a Leafet.

A Mikluás Nissan Leaf bérletet hozott egy Alapjárat olvasónak

A Mikluás Nissan Leaf bérletet hozott egy Alapjárat olvasónak

A 110 lóerős, 260 Nm nyomatékos Nissan Leaf a beépített navigációs rendszeren felül számos extrával van felszerelve, többek között 360 fokos tolatókamerával, bőr ülésekkel, ülésfűtéssel, BOSE hifi rendszerrel és esőszenzorral. A Magyar Autókereskedőház Zrt. weboldalán további hasznos tippek tudhatók meg az elektromos autók üzemeltetésével és töltésével kapcsolatban.

Nem te nyerted a Nissan Leaf bérletet? Ne csüggedj!

Karácsony alkalmából jelenleg is zajlik egy játékunk. Írd meg, kivel szeretnél ingyen vacsorázni a Dunapark Kávéházban; ismerősöd jelöld meg a Facebook posztunk alatt kommentben, és ha te leszel a szerencsés nyertes, még a közlekedés miatt sem kell aggódnotok, hiszen téged és vendéged sofőrünk fuvaroz majd egy luxus, S-osztályos Mercedessel!

Kapcsolódó írások

Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
DS X E-Tense tanulmányautó oldalról
2018. október 01.
Négy modell világpremierjét is az őszi autó kiállításra időzítették a franciák
1905 Baker electric coupé, fekete, oldalnézet, balról, RM Sotheby’s
2018. november 27.
2018 legfelkapottabb trendje az elektromos autózás. Hiába tűnik újszerű divatnak, az elektromos autók már az 1890-es években megszokottak voltak…. aztán jött jó pár évtized kihagyás.
Az elektromos autók történetének 4 fő mérföldköve
2016. november 18.
Manapság egyre felkapottabb téma az elektromos autóké, úton-útfélen találkozunk velük, legutóbb másfél milliós állami támogatást hirdetett meg új elektromos autók vásárlására a magyar kormány