Márkatalálkozók, Gyorsasági OB és TCR vár a hosszú hétvégén

Frissítve:
2018-09-18, 22:00

Az augusztus 20-i hosszú hétvége az autóstalálkozók jegyében fog telni. Ha nem mennél emberek közé vagy nem érdekel egyik rendezvény sem, akkor nézd a TCR Europe holland futamát vagy látogass el a Szlovákia Ringre, ahol a Közép-Európa zóna kupa mezőnye száll harcba különböző kategóriákban.

Gyorsasági OB –Szlovákia Ring

A magyar gyorsasági bajnokság a hosszú nyári szünet után végre ismét pályára gurul, ezúttal szlovákiában. A legnagyobb izgalmakat valószínűleg a GT4-es kategória tartogatja majd. A szombat esti 2 órás endurance verseny jól néz majd ki naplementében. Azonban a személyes kedvencem a hétvégén az MX-5 kupa lesz.

A részletes programokról bővebb információt a Gyorsasági OB Facebook oldalán találsz.

Volkswagen márkatalálkozó Gárdonyban

VW Fanatic Találkozó

A Volkswagen márka kedvelői ezúttal a gárdonyi Sport Beachen gyűlnek össze, idén 15. alkalommal. Az autós programok mellett nagy szerepet kap a nyár, a buli és a jó hangulat is!

Itt találhatod a VW Fanatik Találkozó részletes programját.

Fiat találkozó

Egy új év, régi hely, sok Fiat egy helyen. Az Uno Klub Hungary és Fiat Fanatic Team ismét egy helyre gyűjti a márka fanatikusokat és a verdáikat a velencei Drótszamár kempingbe.

Ha te is fanatikus vagy, akkor a Fiat találkozó programlistájára érdemes ránézned!

Nemzetközi Polski Fiat 125p Találkozó, Międzynarodowy Zlot FSO

Negyedik alkalommal rendezik meg ezt a típus találkozót Csopakon. A Polski Fiat 125p egy középkategóriás autó, melyet az FSO gyártott 1967 és 1991 között, a Fiattal kötött licencszerződés eredményeképp.

A Facebook eseménynél tovább tudsz tájékozódni.

Polski Fiat 125p találkozó

TCR Europe – Assen

A nyári szünet után Hollandiában folytatódik a TCR Europe sorozat, a MotoGP legnagyobb presztízsű versenyhelyszínén. A legelső versenyt utcai pályán rendezték, az eredeti 28,4 km-es nyomvonal az évek alatt átesett pár változtatáson. 1955-ben egy versenyzésre épített pályát hoztak létre a régi városi helyett, melynek hossza 7 705 km volt. Az utolsó módosítás 2006-ban volt, akkor 4 555 km-re csökkentették az északi rész levágásával.

Lesz kinek szurkolni, ugyanis a M1RA és Nagy Dani is az összetett harmadik helyén várja a folytatást.

A TCR Europe weboldalán minden részletet megtalálsz.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Szocijármű Kiállítás és drift is lesz a hétvégén
2018. augusztus 02.
Augusztus első hétvégéjén várhatóan rekkenő hőség lesz, azonban 1-2 program miatt érdemes kimozdulni a szobából. Szolnokon és Dorogon különböző autós találkozók várnak, míg Bélapátfalván hegyi driftet rendeznek.
1970 Plymouth Superbird, szürke, oldalnézet, jobbról
2018. november 07.
A NASCAR 1970-es évadja alkalmával a Plymouth bemutatta legendás típusát, a Superbirdöt

További hírek