Nyereményjáték: Kisorsoltunk 3 pólót hírlevél feliratkozóink között!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az Alapjárat 1 éves születésnapja kapcsán három pólót sorsoltunk ki azok között, akik feliratkoztak hétvégente kiküldött hírlevelünkre.

Októberben ünnepelte az Alapjárat egyéves születésnapját, melynek alkalmából ajándéksorsolással kedveskedtünk olvasóink számára. Azok között, akik október 31-éig feliratkoztak hírlevelünkre, 3 db Alapjárat emblémával ellátott, prémium minőségű pólót sorsoltunk ki.

Kisorsoltuk az Alapjáratos pólókat

A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítettük, gratulálunk!

Ha lemaradtál a legutóbbi akciónkról, akkor sincs okod az aggodalomra, hiszen a kampány sikerére való tekintettel újabb nyereményjátékot hirdetünk, melyben minden korábbi, és új hírlevél feliratkozónk részt vehet! Ha szeretnél Te is egy Alapjáratos pólót, akkor add meg az e-mail címed a cikk alatt 2017. december 31-éig. Függetlenül attól, hányan teszik ezt meg, mi mindenképpen kisorsolunk három Alapjáratos pólót!

Hétvégén kiküldött heti hírlevelünkből értesülhetsz az autós világ legfrissebb híreiről, a legújabb trendekről, innovációkról, valamint a friss, saját készítésű autós tesztekről is beszámolunk. Ne aggódj, semmilyen kéretlen levelet nem küldünk a heti egy hírlevélen kívül, mely teljes mértékig ingyenes, és az is marad.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

3 pólót sorsolunk ki hírlevél feliratkozóink között!
2017. október 13.
Az Alapjárat októberben ünnepli egyéves születésnapját, ennek apropóján számos ajándéktárgyat sorsolunk ki - többek között hírlevél feliratkozóink között!
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!

További hírek