Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!

Facebook rajongótáborunk a hétvége során 22.000-esre duzzadt. Ígéretünknek megfelelően kisorsoltunk 2 Alapjáratos emblémával ellátott pólót és 2 bögrét azok között, akik lájkolták a megfelelő bejegyzést a közösségi oldalon.

Kik nyertek pólót és bögrét?

Ha tudni szeretnéd, a nyertesek között vagy-e, tekintsd meg az alábbi videót. Ha már úgyis a Youtube-on jársz, érdemes feliratkoznod az Alapjárat Youtube csatornájára, hiszen a következő nyereményjáték sorsolásának eredményéről, valamint a legújabb autós tesztekről is itt értesülhetsz.


A nyertesekkel felvettük a kapcsolatot a Facebookon keresztül, várjuk a jelentkezésüket, hogy mielőbb átadhassuk számukra a nyereményüket.

Újabb nyereményjáték! Hogyan nyerhetsz?

Következő nyereményjátékunk során kisorsolunk:

  • 2 db Alapjáratos bögrét
  • 3 db Alapjáratos galléros pólót (fekete vagy piros színben)

A sorsolás alkalmával előbb a 2 bögrenyertest határozzuk meg, majd a 3 pólónyertest. A nyereményjátékban való részvétel egyetlen feltétele, hogy lájkold ezt a cikket népszerűsítő Facebook posztot.

ajándéksorsolás

Mikor lesz a következő sorsolás?

Amint eléri az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora a 23 000-et. A lehető leghamarabb sorsolni fogunk.

Honnan tudhatod meg, hogy nyertél-e?

Kövesd az Alapjárat Facebook oldalát, de tájékozódhatsz itt a weboldalon, valamint Youtube csatornánkon is a nyertesek nevéről. A Nyertesekkel Facebook üzenetben vesszük fel a kapcsolatot.

Alapjáratos bögre

Milyen feltételekkel vehetsz részt a játékban?

Ennek a Nyereményjátéknak az egyetlen feltétele, hogy lájkold ezt az írást népszerűsítő Facebook bejegyzést. Nem kötelező a bejegyzést megosztanod, kommentelned alatta, sőt, az Alapárat Facebook oldalát sem szükségszerű kedvelned.

Ötlet: Amennyiben meghívod Facebook ismerőseid, hogy ők is kedveljék az Alapjárat közösségi oldalát, hamarabb tudunk sorsolni. Legközelebb még több Alapjáratos ajándéktárgy talál gazdára!

A további részvételi feltételekhez olvasd el az általános Nyereményjáték Szabályzatot.

A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

További autós hírek

A két fiatal rendőrnek – Windt Bálint őrmesternek és Demecs Gergely törzsőrmesternek – esélye sem volt a túlélésre, már négy…

Egyetlen apró hiba miatt négyszeresére ugorhat a biztosítás ugyanis – írja az index.hu Hiába vezetett valaki 15 évet kármentesen, ha…

“Üdv! Még múlt kedden fordult velem elő, hogy éppen lehajtanék az M1-es autópályáról a 129-es kilométernél lévő lehajtónál, csak úgy…

A lehető legrosszabb pillanatban, egy lejtőn ment tönkre egy teherautó fékje – szúrta ki afelvételt az origo.hu Miután a sofőr…

Az esetet éjjel, hajnali 1 óra körül rögzítette olvasónk, az elmondása szerint. Miután áthajtott a Szerencs utcai VÉDA kapun, majd…

Kapcsolódó írások

Nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 18.
Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.
Nyereményjáték: Úton a 30.000 rajongó felé!
2018. január 26.
Az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora az elmúlt időszakban ugrásszerű növekedésnek indult. Ennek apropóján követőink között kisorsoltunk három pólót és két bögrét, hamarosan újabb ajándékokat osztunk ki.
Nyereményjáték: Úton a 40 000 rajongó felé!
2018. május 15.
Az Alapjárat Facebook oldala kevesebb mint 20 hónap alatt 30 ezer rajongóra tett szert, melynek alkalmából kisorsoltunk 2 pólót és 1 bögrét. Hamarosan újabb ajándéktárgyakat osztunk ki!
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!