Nyereményjáték: Úton a 30.000 rajongó felé!

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora az elmúlt időszakban ugrásszerű növekedésnek indult. Ennek apropóján követőink között kisorsoltunk három pólót és két bögrét, hamarosan újabb ajándékokat osztunk ki.

Nem csak az Alapjárat által publikált cikkek, hírek száma növekedett meg január folyamán, hanem ezzel párhuzamosan olvasótáborunk is gyarapszik. Remek fokmérője ennek Facebook oldalunk kedvelőinek száma, amely már bőven meghaladja a 23.000-et.

Kik a legújabb póló és bögrenyertesek?

Kíváncsi vagy, vajon te is azok között vagy-e, akik Alapjáratos pólót vagy bögrét nyertek? Akkor tekintsd meg az alábbi Youtube videót, melyből kiderül, kik voltak a szerencsés nyertesek ezúttal. Érdemes feliratkoznod az Alapjárat Youtube csatornájára, hiszen ott értesülhetsz első kézből, akár már napokkal korábban is arról, hogy nyertél-e.

Szeretnél te is Alapjáratos pólót vagy bögrét? Itt az újabb lehetőség!

Reményeink szerint Facebook rajongóink száma hamarosan eléri a bűvös 30.000-es számot, amelynek apropójából ismét lehetőséged nyílik arra, hogy szert tegyél egy Alapjáratos ajándéktárgyra. Ezúttal kisorsolunk:

  • 2 db Alapjáratos pólót (fekete vagy piros színben)
  • 1db Alapjáratos bögrét

Először azok nevét fogjuk kisorsolni, akik pólót nyertek, majd a bögrenyertes nevét húzzuk ki. A nyereményjátékban akkor vehetsz részt, ha kedveled ezt a cikket népszerűsítő Facebook posztot. A jó hír, hogy semmilyen más kötelezettséged nincs!

Alapjáratos nyereményjáték

Mikor várható a következő sorsolás?

Bár jósgömbünk nincs, a jelenlegi növekedési ütemet figyelve úgy tippeljük, hogy akár már február végére összejöhet a 30 000 Facebook rajongó. Mi mindent megteszünk azért, hogy így legyen, ha meghívod ismerőseid, akkor te is felpörgetheted kicsit a folyamatot.

Hogyan értesülhetsz róla, ha nyersz?

Kedveld az  Alapjárat Facebook oldalát, de még jobb, ha feliratkozol Youtube csatornánkra, ahol minden más forrásnál korábban pillanthatod meg a nyertesek névsorát. Ha a szerencsések között leszel, Facebook üzenetben fogunk megkeresni az ajándéktárgy postázásával kapcsolatban.

Alapjáratos galléros póló

Mik a játék részvételi feltételei?

Legújabb nyereményjátékunk mindössze egyetlen feltétellel rendelkezik, ez pedig az, hogy lájkold ezt a cikket népszerűsítő Facebook bejegyzést. A bejegyzést nem kötelességed megosztani, és azt sem várjuk el, hogy kommentelj alatta, mi több, az Alapjárat Facebook oldalának kedvelése sem előírás.

A további részvételi feltételekhez olvasd el az általános Nyereményjáték Szabályzatot.

A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

További autós hírek

Az esetet éjjel, hajnali 1 óra körül rögzítette olvasónk, az elmondása szerint. Miután áthajtott a Szerencs utcai VÉDA kapun, majd…

A 29 éves Agina Altinbajeva büszkén posztolta közösségi csatornáján, ahogy hatéves kisfia 128 km/óra sebességgel száguld a nyílt országúton. A…

Halálos vadbaleset történt a 73-as úton, egy közel 200 kilós szarvas lerúgta a motorról a sofőrt és az utasát vasárnap…

A francia városban erősen esett az eső, az autós pedig a rossz látási viszonyok között vakon követte a GPS-t. Amikor…

Fájdalmas jelenetet rögzített egyik olvasónk fedélzeti kamerája tegnap. A Népszínház utcáról a József körútra szeretett volna a teherautó és a…

Kapcsolódó írások

Nyerj Alapjáratos ajándékokat!
2018. január 18.
Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.
Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!
2018. január 22.
Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!
Nyereményjáték: Úton a 40 000 rajongó felé!
2018. május 15.
Az Alapjárat Facebook oldala kevesebb mint 20 hónap alatt 30 ezer rajongóra tett szert, melynek alkalmából kisorsoltunk 2 pólót és 1 bögrét. Hamarosan újabb ajándéktárgyakat osztunk ki!
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!