Nyerj 2 belépőt a Las Vegas-i SEMA Show-ra!

Közzétéve:
2018-08-15, 15:16

A Lotus Cleaning nyereményjátékával most teljes ellátásban részesülhetsz egy 10 napos Las Vegas-i túrán, sőt, a világ legnagyobb autó-motor-tuning kiállítására, a SEMA Show-ra bekukkanthatsz! Elmondjuk mi a dolgod!

Nyereményjátékot hirdet a Lotus Cleaning, melyben, ha te nyersz, másodmagaddal egy kiadós Las Vegas-i túrára mehettek! A kint töltött 10 nap alatt teljes ellátásban részesítenek benneteket, 10x100 dollár napi költőpénzt is kaptok, a hab a tortán pedig a 2 főre szóló belépőjegy a 2018-as SEMA Show-ra, mely a világ egyik legnagyobb és legszínesebb autó-motor-tuning rendezvénye!

A Lotus Cleaning nyereményjátékának menete a következő:

1. Szerezz be egy Lotus Komplett csomagot a Lotus Cleaning bármely viszonteladói partnerétől vagy a webáruházukból! A csomagban található minőségi Lotus Cleaning termékekkel kezeld le az autód vagy a körülötted fellelhető bármely jármű egyikét!

2. Fotózd le szeretett autódat a kezelés után és töltsd fel a Lotus Cleaning oldalára! Fontos, hogy éles képeket készíts, mert minden héten választanak egyet a feltöltött képek közül, melyet a Lotus Cleaning a közel 35 000-es lájkszámmal bíró Facebook oldalán is megoszt, így plusz szavazatokat kaphatsz. Fontos! Az elkészült autó mellett mindenképpen helyezd el a Komplett csomag teljes tartalmát és írj egy rövid mondatot a tapasztalataidról!

3. Minden nap szavazhatsz egyszer. Az az autó viszi a prímet, aki a legtöbb szavazatot kapja!

4. Szavazz te is és buzdíts minél több barátot, ismerőst, hogy szavazzanak az autódra! Nem csak a pályázók, hanem a szavazók is értékes ajándékokat nyerhetnek.

5. A szavazók között egy 300 000 Ft értékű Lotus Cleaning Korrekciós polír csomagot plusz Kamikaze kerámia bevonattal, egy 200 000 Ft értékű Lotus Cleaning Fényesítő polír csomagot plusz Kamikaze Infiniti wax bevonattal, illetve egy 50 000 Ft értékű Lotus Cleaning Angelwax csomagot sorsolnak ki.

Ezek után már csak hab a tortán, hogy ha szeretnéd, megírhatod az élményeidet is a SEMA Show-ról, ami megjelenne ezek után az Alapjáraton is.

Mi a nyereményjáték szabályzata?

Az általános nyereményjáték szabályzatot a partnerünk oldalán találod. 

A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag a LOTUS Cleaning stábja felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

Mikor lesz a sorsolás?

Eredményhirdetés 2018. szeptember 22-én a LOUTS Cleaning weboldalán, addig is fotózz, nevezz, NYERJ!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

vezeték mobil nélküli töltés autóban
2015. május 05.
Egy új technológiának köszönhetően a jövőben már egyáltalán nem kell kábelekkel bajlódnod.
Autótisztítás mikroszálas kendővel
2019. július 26.
Gondolkoztál már azon, hogy autód karosszériája miket él át az időjárási viszontagságok, környezeti behatások miatt? Hogy milyen küzdelmet folytat a fényezés nap, mint nap, hogy még tovább maradhasson csillogó? Ha még nem, akkor épp itt az ideje, hogy gondoskodj a karosszéria épségéről!

További hírek