Nyerj Alapjáratos ajándékokat!

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Szeretnél egy Alapjáratos pólót vagy egy bögrét? Most könnyedén a tiéd lehet egy! Mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban.

Facebook rajongótáborunk hamarosan eléri a 22 000 főt, ennek alkalmából pedig 2 pólót és 2 bögrét sorsolunk ki! Jelen pillanatban 21 694 kedvelővel rendelkezik az Alapjárat Facebook oldala, szóval nincs sok hátra, várakozásaink szerint még januárban sorsolhatunk.

Hogyan nyerheted meg az Alapjáratos ajándékok egyikét?

A nyereményjátékban való részvételnek egyetlen feltétele van: Lájkold az Alapjárat Facebook oldalán ezt a posztot népszerűsítő bejegyzést. Ha így teszel, automatikusan bekerülsz azok közé, akik között kisorsolunk:

  • 2 db Alapjáratos galléros pólót (fekete vagy piros színben)
  • 2 db Alapjáratos bögrét

A sorsolás során először azt a két Játékost húzzuk ki, akik a pólót nyerik, ezt követően azt a két Játékost, akik bögrét nyernek.

Nyerj Alapjáratos pólót vagy bögrét!

Mikor lesz a sorsolás?

A lehető leghamarabb, amint az Alapárat Facebook oldalának rajongótábora eléri a 22 000 főt. Ha hétvégére esik, akkor várhatóan a következő munkanapon hirdetünk Nyertest.

Honnan tudom meg, hogy nyertem-e?

Kövesd az Alapjárat Facebook oldalát, de weboldalunkon, Twitter és Instagram oldalunkon is megosztjuk a Nyertesek nevét. A Nyertesekkel a Facebookon vesszük fel a kapcsolatot.

Alapjáratos póló

Könnyen a tiéd lehet ez az Alapjáratos galléros póló

Mik a játékban való részvétel feltételei?

Ennek a Nyereményjátéknak csupán az a feltétele, hogy lájkold az ezt a posztot népszerűsítő bejegyzést az Alapjárat Facebook oldalán. Sem a bejegyzés megosztása, sem a kommentelés, sem az Alapjárat weboldalának kedvelése nem feltétel. Ugyanakkor ha szeretnéd, megoszthatod a bejegyzést és kedvelheted az Alapjárat Facebook oldalát.

Tipp: Ha meghívod az ismerőseid, hogy kedveljék az Alapjárat Facebook oldalát, akkor hamarabb sorsolunk. A következő nyereményjáték alkalmával még több Alapjáratos ajándékot sorsolunk ki!

A Nyereményjátékok lebonyolításért kizárólag az Alapjárat csapata felelős, a Facebook abban semmilyen formában nem vesz részt.

Alapjáratos bögre

Akár a tiéd is lehet ez az Alapjáratos bögre

A további részvételi feltételekhez olvasd el az általános Nyereményjáték Szabályzatot.

További autós hírek

Egy életveszélyes előzés végén ütközött érintőlegesen egy eddig ismeretlen jármű egy Seattal Egyházasrádóc közelében, pénteken hajnalban – írja a 112…

A parkolásvizsgálat 2020. január 23. és február 6. között zajlik, összesen két napig 6 órától 20 óráig.  Kőbányán, a Kőér…

Az utóbbi napok ködös időjárása nem kicsit nehezítette meg a közlekedést. Városon kívül még durvább volt a helyzet. Kaptunk ma…

Egy hét múlva, január 31-én érvényességüket vesztik a korábban vásárolt éves autópálya-matricák. Január 31-én 2,5 millió éves autópálya-matrica jár le,…

A Tamási és Szakály között történt balesetben súlyosan megsérült annak a teherautónak vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan…

Kapcsolódó írások

Nyereményjáték: Úton a 23.000 rajongó felé!
2018. január 22.
Az Alapjárat Facebook tábora elérte a 22.000 főt, ennek alkalmából 2-2 Alapjáratos pólót és bögrét sorsoltunk ki. További ajándékok várnak gazdára!
Nyereményjáték: Úton a 30.000 rajongó felé!
2018. január 26.
Az Alapjárat Facebook oldalának rajongótábora az elmúlt időszakban ugrásszerű növekedésnek indult. Ennek apropóján követőink között kisorsoltunk három pólót és két bögrét, hamarosan újabb ajándékokat osztunk ki.
Nyereményjáték: Úton a 40 000 rajongó felé!
2018. május 15.
Az Alapjárat Facebook oldala kevesebb mint 20 hónap alatt 30 ezer rajongóra tett szert, melynek alkalmából kisorsoltunk 2 pólót és 1 bögrét. Hamarosan újabb ajándéktárgyakat osztunk ki!
3 Alapjáratos pólót sorsoltunk olvasóink között! Újabb ajándékok várnak gazdára!
2018. január 03.
Tavaly év végével bezárólag nyereményjátékot hirdettünk hírlevél feliratkozóink között. Kisorsoltuk a nyerteseket, indul az újabb akció!