2024. június 11. | 22:38

Sokan nem fektetnek elég hangsúlyt kertjük vagy autójuk környezetének odafigyelésére. A jó idő beköszöntével hiába tartózkodunk akaratlanul is többet a szabadban, hajlamosak vagyunk inkább megszokni a látványt, mintsem tenni ellene.

Udvarunk ugyanúgy otthonunk része, mint az egyes szobák házunk falain belül. Egyre nagyobb divat ezt szem előtt tartani. Gondoljunk csak bele, mennyire jó érzés lehet, ha már a kapun belépve is otthonosan érezhetjük magunkat.

Nem kell nagy dolgokat elképzelni, de pár műrattan kerti bútorral és kiegészítővel egy praktikus, mégis kellemes érzést keltő környezetet teremthetünk. A kültéri használat miatt érdemes olyan áruházból beszerezni a hozzávalókat, ahol garantáltan minőségi és időtálló termékeket árulnak, mint a Dublino Home.

Tedd használhatóvá, mégis otthonossá garázsod!

A garázs méretétől függően nem csak polcokban és tárolóelemekben lehet gondolkodni. Ha sok időt töltesz autód körül, ajánlott dekorációval feldobni a látványt, hogy minél otthonosabb legyen a környezet. 

Pár kültéri fotel, kisebb asztal, hangulatvilágítás, esetleg virágok vagy egyéb dekorelemek, és kész is a különleges hangulatú garázs. A látványos változást azonnal érezni fogod saját magadon! Egy dolog biztos, hogy így minden nap szívesebben fogsz ott időt tölteni vagy elindulni otthonról.

Ha nincs garázsod, viszont van udvari beállód, akkor is érdemes kerti dekorelemek beszerzésén elgondolkodni. Érdemes szem előtt tartani, hogy a kerítésen belül már az otthonunkban vagyunk. Miért ne lehetne ugyanolyan kellemessé tenni, mint a belső tereket?

Érezd magad ugyanolyan jól bent és kint is! Valóban sok holmit tárolunk az udvaron, de igényesen is raktározhatunk. Autód környezete dekorációval és kiegészítőkkel szebbé téve szemrevaló része lesz otthonodnak.

 

Ne feledkezzünk meg a kertről sem

A teljesség érdekében ne csak parkolóhelyünk környezetét tegyük kellemesebb érzetűvé, hanem kertünk kinézetéről is gondoskodjunk. Udvarunk akár szezonon kívül is életünk meghatározó részét képezi. Minél otthonosabb, annál szívesebben töltünk ott időt.

Egy kert esetében már sokkal egyszerűbb a dolgunk, mint egy garázs berendezésénél. Többféle változat közül csemegézhetünk, hogy megtaláljuk a számunkra legszimpatikusabb lehetőséget.

A közös családi vacsorák kedvelői asztalt és székeket választanak kertjük fő motívumaként. Míg a pihenésre vágyók inkább ülőgarnitúrában gondolkodnak. A szerencsések pedig mindkét variációt be tudják illeszteni otthonuk külterébe.

Már attól sem kell félni, hogy a hidegebb hónapokban kihasználatlan marad a szépen berendezett kert. Elég csak egy melegítőt vagy tűzhelyet vásárolnunk, akár minimalista változatban a Dublino Home oldaláról.

Az újdonság ereje

Kezdd el szebbé varázsolni udvarodat, otthonod részét, nem fogod megbánni! Az időjárási viszontagságok miatt mindenképpen minőségi berendezéseket tanácsos választani, megbízható áruházból.