2024. március 21. | 19:33

Mivel a géllakk technika az utóbbi időben rendkívül nagy népszerűségre tett szert, ezért ma már számtalan márka kínálatából válogathatsz. Abban az esetben, ha neked speciel még nincsen tapasztalatod azzal kapcsolatban, hogy melyik márka termékei a legjobbak, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket! Ebben ugyanis megpróbálunk választ adni a legfontosabb kérdésekre.

Mire érdemes figyelned a megfelelő márka kiválasztásánál?

Először is érdemes meggyőződnöd arról, hogy mennyire leinformálható a márka, amelyet választani készülsz. Ha nem találsz róla véleményt, vagy gyanúsan olcsó, akkor nem biztos, hogy megéri kockáztatni.

Ezután célszerű azt is felmérned, hogy milyen összetevőket tartalmaznak a termékeik. Erről a legkönnyebben a különböző márkaösszehasonlító oldalakon tudsz meggyőződni, amelyek színekkel jelzik a termékek összetételének egészségügyi szintjét.

De az is egy jó jel lehet, ha több megbízható szakember is leteszi a voksát az adott márka mellett. A Nail4U kínálatában is kapható Sunone géllakkokat például a legtöbben kifejezetten dicsérik, így valószínűleg nem fogsz bennük csalódni.

Ugyanez igaz az NTN Premium géllakkokra is, amelyek magas minőségű összetevőkkel és igazán széles színválasztékban készülnek, nem mellesleg pedig a tartósságuk is figyelemre méltó. Olyannyira, hogy a színek akár több héten át makulátlanul tartósak lehetnek.

 

Egy megbízható márka az érzékenységgel küzdőkre is gondol

A fentebb említett dolgokon túl még az is egy megbízható márka ismérve lehet, hogy a termékpalettájának összeállítása során az érzékeny bőrrel rendelkezőkre külön figyelmet fordít, akik a többi hölgyhöz hasonlóan éppúgy szeretnének maguknak egy szép géllakkot.

Remek példaként említhető a Silcare, amely a lengyel piacon elsőként hozta létre a HEMA-mentes összetétellel rendelkező, egy alaplakkból, egy fedőlakkból, 20-féle színű géllakkból és egy manikűr olajból álló termékcsaládját, amely professzionális és biztonságos körömdíszítést tesz lehetővé.

A márkacsalád termékei ugyanis kíméletesek a természetes körmökkel szemben. Nem teszik tönkre azok állapotát, hanem az aktív összetőknek köszönhetően hozzájárulnak az erősödésükhöz.

De nem mehetünk el szó nélkül a Cosmetics Zone rendkívüli tartóssággal bíró, hipoallergén termékei mellett sem, amelyek minimalizálják az allergiás reakciók és az irritációk előfordulását. Olyannyira tartósak, hogy akár három hétig is megmaradnak anélkül, hogy lekopnának, vagy töredeznének.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy az útmutatónk hasznosnak bizonyul majd a számodra, és a fentebb említett tényezők figyelembevételével sikerül rábukkani arra a géllakk márkára, amelyet hosszú éveken keresztül használsz majd.