2022. szeptember 20. | 13:32

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan hozhatsz létre olyan névjegyet, amely vonzó megjelenéssel rendelkezik? Mai cikkünkben eláruljuk neked ezeket a titkokat, így biztosan gyönyörű változatot fogsz tudni alkotni. Ha érdekelnek a részletek, akkor mindenképpen érdemes velünk tartani!

Lépj ki a síkból!

Ha igazán egyedit akarsz alkotni, akkor nem muszáj kizárólag egyenes papírban gondolkodnod. Létezik olyan megoldás, amikor dombornyomott lesz a névjegyed. Ez ad egyfajta exkluzivitást is a kártyádnak, ezáltal minőségi érzetet kelthetsz. Ez pedig nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy jó benyomás alakuljon ki rólad a fogadó félben.

Az üzleti életben pedig igenis számít, hogy mit gondolnak rólunk, még ha az élet más területein ennek ellenkezőjét is valljuk. Így bátran vállalj be te is új dolgokat, és nyugodtan tűnj ki a sokaságból!

Nem csak fizikai megoldásban gondolkodnál? Tekintsd meg a CardInMove oldalát, ahol számos érdekességet olvashatsz ebben a témában! Ha azonban mégis a papíralapú megoldásra esne a választásod, akkor próbálj minél egyedibbet alkotni.

Az előbb említett kialakítás esetében akkor jársz a legjobban, ha a hőkezeléses dombornyomásra esik a választásod. Hiszen ennél az eljárásnál a másik oldalon nem keletkezik homorú rész, így sokkal esztétikusabb lesz a kártyád.

Térhatású névjegykártya

A következő módszer, amit bemutatunk számodra, az nem más, mint az úgynevezett stancolás. Ez egy bizonyos fajtájú vágástechnikát jelent, amely tökéletesen alkalmazható a névjegyek esetében. Úgy lehet a legjobban leírni a folyamatot, amikor ollóval szeretnénk kézzel kivágni egy bizonyos mintát papírból, azonban néhányszor félresikerül a mozzanat.

Azonban ha a nyomdai gépeket bekalibráljuk ezen műveletsor elvégzésére, akkor nem fog ilyen probléma történni. Hiszen nagyon rövid idő alatt csodálatos térhatású vágást tudunk létrehozni.

Természetesen ezt a mintát először egy szakembernek ki kell alakítania. Hiszen csak ebben az esetben lesz képes a berendezés tökéletes eredményt létrehozni. Ezzel az eljárással meglehetősen kreatív, illetve egyedi névjegyeket hozhatunk létre.

Hiszen sokan nem is gondolnak rá, vagy nem merik meglépni, hogy ne csak két dimenzióban gondolkodjanak a névjegykártyájukat illetően. Azonban ezzel a döntéssel szinte minden esetben csak jól járhatsz, hiszen a partnereid díjazni fogják a különleges vizuális élményt!

Járasd a csúcsra a designt!

A designolásból sosem elég, így a színeket, mintákat, formákat is a végtelenségig variálhatjuk. A formalakkozás eljárásmódja lehetővé teszi, hogy pontosan úgy készüljön el a névjegyed, ahogyan azt megálmodtad. Tökéletesen kiemelheted a betűket, háttér-, illetve grafikai elemeket aszerint, hogy mire szeretnéd fektetni a hangsúlyt.

Így tökéletesen ki fog emelkedni a lényeg a kártyából, és a fogadó fél arra fog fókuszálni, amire te szeretnéd. Neked is tetszik ez a módszer? Készítsd el minél különlegesebben a névjegykártyában, hogy megmaradj az üzlettársaid fejében. Szép névjegyeket, illetve sikeres üzletkötéseket kívánunk!