2024. március 21. | 19:23

Persze ha még nem ismernénk, hiszen alighanem mindannyian hallottuk már a nevét, az édes ízek szerelmesei pedig garantáltan a kedvencek polcán tartják otthon. S még az ínyencségre vágyók sem maradhatnak hoppon, hiszen meglepő ízekkel is kényeztet.

Na, kitaláltad már?! Ha még nem, akkor most segítünk! A Prémium Italnagykereskedés Online-nál beszerezhető Baileysre gondoltunk!

Egyszerűen nem unatkozhatunk mellette!

Nagyon sokan hiszik, hogy a Baileys unalmas, elvégre mindig ugyanaz a megszokott, whiskey-s, krémes, édes világ, mi lehetne ebben az izgalmas?! Kezdjük azzal, hogy ilyet bizony csak az állít, aki nem ismeri ezt a nedűt. Ugyanis rengeteg izgalmas változata van!

Ott az Espresso Creme, a Deliciously Light és a tavaszt idéző Strawberries & Creme, de egy igazi olasz süteményre vágyva talán éppen a Tiramisu lesz a kedvencünk. Mindegyiket kóstoltuk már? Akkor talán jöhet egy kis csokoládés luxus a Baileys Chocolat Luxe-szal, egy kis izgalom a Baileys Colada Likőrrel, illetve az igazi nagyágyú, ami a különlegességet illeti: a Salted Caramel.

A lágy, édes ízek olyan harmóniában olvadnak össze a tejszínnel és a whiskey-vel, hogy egész egyszerűen mindenkinek muszáj tenni vele egy próbát. Mivel ez az egyik legnépszerűbb a krémlikőrök világában, itt az ideje elgondolkodni azon, hogy talán mindez nem lehet véletlen. A rengeteg díj is azt hirdeti: valódi minőséggel van dolgunk.

Mitől igazán prémium a Luxe?

Már ennyiből, amit eddig olvastunk is nyilvánvaló, hogy ha Baileyst kóstolunk, akkor valami igazán fantasztikusban lesz részünk. Ám ha még ennél is többre vágyunk, nem hagyhatjuk ki a belga csokis változatot, a Baileys Chocolat Luxe Gold Editiont. Igen, ebben az esetben pontosan a belga csoki lesz az, ami olyan különlegessé teszi ezt a nedűt. Nem tréfa, nem ámítás: minden egyes palackba több, mint 30 grammnyi belga csokoládé került, éppen ez adja az utánozhatatlanságát.

Szolgáljuk fel jéggel és édes gyümölcsökkel, vagy bolondítsuk meg egy kis karamellával, a végeredmény mindenféleképpen bámulatos lesz. Tökéletes akár egy elegáns partihoz, sőt, akár egy esküvőhöz is. Ugye már megjelent a lelki szemeink előtt a fehér abrosz, némi fehércsoki és karamell, a piros málna és a gyönyörű palackba zárt Baileys? Ezt egész biztos, hogy senki nem fogja elfelejteni…

 

Ha már a karamellt emlegettük…

Az egyik legizgalmasabb ital a sorozatból alighanem a Baileys Salted Caramel. Akik kedvelik a sós karamellt, ezt az ellentmondásos, ám fantasztikus finomságot, kevésbé lesznek meglepve, ám akik inkább a hagyományos ízekhez szoktak, valószínűleg ezúttal meg fognak lepődni. No persze kellemesen…

Egy finom Baileys soha nem lehet rossz választás. A szokásos, egyöntetűen édes likőrök mellett igazi felüdülés a whiskeys zamat, amit az itt bemutatott páratlan ízek tesznek még egyedibbé. Tökéletes ajándék és ideális vendégváró ital, ugyanakkor a desszerthez is hiba nélkül passzol. A döntés a tiéd!