Benéztünk a Soltvadkerti „BMW MeetUP”-ra - GALÉRIA

Frissítve:
2018-09-18, 22:00

2018 augusztus 10-14. között zajlott a 14. Soltvadkerti „BMW MeetUp”. Közel 1600 BMW jelent meg a Vadkerti tó környezetében, több helyszínen megrendezett találkozóra.

A 14. Soltvadkerti „BMW MeetUp” szombati napjára érkeztünk meg a Vadkerti-tó festői környezetében található kemping-komplexumba. A rendezvény az RCS Power Kft. szervezésében zajlott: sátrak, BMW-k, jó hangulat fogadott minket, úgyhogy megkezdtük rövidke túránkat a bimmer-rajongók és autóik között. Alapvetően jól elhatárolt BMW-csoportokra számítottunk, de mivel ez egy több napos, összetartásról szóló rendezvény volt, ezért az autók szerte szét helyezkedtek el a kempingen belül, így aztán nehéz dolga akadt Kornélnak a fényképek komponálásával kapcsolatban, de reméljük, a galériában találtok majd tetszetős fotókat!

Soltvadkerti BMW találkozó

A szervezőkkel beszélgetve kiderült, hogy idén első alkalommal külső programhelyszínekre is kiterjedt a rendezvény, így hétvégén mindkét este megtelt a bővített területtel készülő Retro2 diszkó, ami a BMW MeetUP találkozó hivatalos zenés szolgáltatója volt. Teltházzal üzemelt a résztvevők számára ingyenesen használható gokartpálya is. A kalocsai reptéren megtartott hivatalos gyorsulási és drift versenyen több mint 100 autós tette próbára járművét és magát. Az amatőr versenyre sok néző is kíváncsi volt, csak a parkolóban 650 autót számláltak a szervezők.

BMW találkozó

A programok közt szerepelt még autós limbó és autó-szkander bajnokság, emellett a résztvevők megmérettették magukat az ügyességi vetélkedőkön: felni kitartás, hengerfej hajítás, turbó pörgetés, stb. A közösségi építése is fontos volt a szervezők számára így az évek óta nagy sikerű, csapatokat megmozgató „Játék Határok Nélkül” ügyességi játékot is megszervezték és sok kíváncsi tekintetet vonzott a strandon. A rendezvény 14 éves kor alatt díjmentes volt, és minden résztvevőt ingyenesen várt az óriáscsúszda, a vízibiciklik, gokartok, robogók, kerékpárok, illetve kalandpark és a medencék.

soltvadkerti bmw meetup

A keddi zárónap csúcspontja a 2,5 millió Ft összértékű nyereményjáték sorsolása volt, ahol a fődíjat, az Erste Hand Kft. és az RCS Power Kft. felajánlását, egy BMW 320CI kabrió személygépkocsit egy szerencsés fiatal hölgy vihette haza.

soltvadkerti bmw meetup

A szervezők ezúton is köszönik a munkát és a kitartást az együttműködő partnereknek (Zuglói Önkormányzat soltvadkerti ifjúsági tábora, Király fény, Kratos Kft, Gerber Kft, Vízibicikli kölcsönző, Gokart-club Soltvadkert, Retro2 disco, Driftaréna Kft, Dragracing.hu), a támogatóknak, hostess lányoknak, őröknek, barátoknak, családtagoknak, a média csapat tagjainak és az összes dolgozónak, akik nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre. A rendezvény fő támogatói, szponzorai: Erste Hand Kft., BS Plastic Kft., MR Chiptuning, OBN chiptuning, Back2Bag, Berg Toys – Kovács Imre, Linka Sonka, VEMS. Köszönet jár továbbá a tópartot és kempinget üzemeltető Komszolg Kft.-nek és Soltvadkert Város Önkormányzatának, akik biztosították a lehetőséget a rengeteg vendégnek, és területeket a szolgáltatóknak.

Közben pedig elindult a készülődés 2019-re, egy még nagyobb, jubileumi 15. Soltvadkerti BMW találkozóra, melyre mindenkit szeretettel vár a szervező “Racing Club Soltvadkert” csapat, és az RCS Power Kft!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

BMW soltvadkert 2019
2019. június 26.
Idén jubileumi, 15. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb BMW-s találkozója. Bekukkantottunk!
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek