Benéztünk a Soltvadkerti „BMW MeetUP”-ra - GALÉRIA

Frissítve:
2018-09-18, 22:00

2018 augusztus 10-14. között zajlott a 14. Soltvadkerti „BMW MeetUp”. Közel 1600 BMW jelent meg a Vadkerti tó környezetében, több helyszínen megrendezett találkozóra.

A 14. Soltvadkerti „BMW MeetUp” szombati napjára érkeztünk meg a Vadkerti-tó festői környezetében található kemping-komplexumba. A rendezvény az RCS Power Kft. szervezésében zajlott: sátrak, BMW-k, jó hangulat fogadott minket, úgyhogy megkezdtük rövidke túránkat a bimmer-rajongók és autóik között. Alapvetően jól elhatárolt BMW-csoportokra számítottunk, de mivel ez egy több napos, összetartásról szóló rendezvény volt, ezért az autók szerte szét helyezkedtek el a kempingen belül, így aztán nehéz dolga akadt Kornélnak a fényképek komponálásával kapcsolatban, de reméljük, a galériában találtok majd tetszetős fotókat!

Soltvadkerti BMW találkozó

A szervezőkkel beszélgetve kiderült, hogy idén első alkalommal külső programhelyszínekre is kiterjedt a rendezvény, így hétvégén mindkét este megtelt a bővített területtel készülő Retro2 diszkó, ami a BMW MeetUP találkozó hivatalos zenés szolgáltatója volt. Teltházzal üzemelt a résztvevők számára ingyenesen használható gokartpálya is. A kalocsai reptéren megtartott hivatalos gyorsulási és drift versenyen több mint 100 autós tette próbára járművét és magát. Az amatőr versenyre sok néző is kíváncsi volt, csak a parkolóban 650 autót számláltak a szervezők.

BMW találkozó

A programok közt szerepelt még autós limbó és autó-szkander bajnokság, emellett a résztvevők megmérettették magukat az ügyességi vetélkedőkön: felni kitartás, hengerfej hajítás, turbó pörgetés, stb. A közösségi építése is fontos volt a szervezők számára így az évek óta nagy sikerű, csapatokat megmozgató „Játék Határok Nélkül” ügyességi játékot is megszervezték és sok kíváncsi tekintetet vonzott a strandon. A rendezvény 14 éves kor alatt díjmentes volt, és minden résztvevőt ingyenesen várt az óriáscsúszda, a vízibiciklik, gokartok, robogók, kerékpárok, illetve kalandpark és a medencék.

soltvadkerti bmw meetup

A keddi zárónap csúcspontja a 2,5 millió Ft összértékű nyereményjáték sorsolása volt, ahol a fődíjat, az Erste Hand Kft. és az RCS Power Kft. felajánlását, egy BMW 320CI kabrió személygépkocsit egy szerencsés fiatal hölgy vihette haza.

soltvadkerti bmw meetup

A szervezők ezúton is köszönik a munkát és a kitartást az együttműködő partnereknek (Zuglói Önkormányzat soltvadkerti ifjúsági tábora, Király fény, Kratos Kft, Gerber Kft, Vízibicikli kölcsönző, Gokart-club Soltvadkert, Retro2 disco, Driftaréna Kft, Dragracing.hu), a támogatóknak, hostess lányoknak, őröknek, barátoknak, családtagoknak, a média csapat tagjainak és az összes dolgozónak, akik nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre. A rendezvény fő támogatói, szponzorai: Erste Hand Kft., BS Plastic Kft., MR Chiptuning, OBN chiptuning, Back2Bag, Berg Toys – Kovács Imre, Linka Sonka, VEMS. Köszönet jár továbbá a tópartot és kempinget üzemeltető Komszolg Kft.-nek és Soltvadkert Város Önkormányzatának, akik biztosították a lehetőséget a rengeteg vendégnek, és területeket a szolgáltatóknak.

Közben pedig elindult a készülődés 2019-re, egy még nagyobb, jubileumi 15. Soltvadkerti BMW találkozóra, melyre mindenkit szeretettel vár a szervező “Racing Club Soltvadkert” csapat, és az RCS Power Kft!

Kapcsolódó írások

2018. november 30.
A BMW M-sportrészlege az E92 M3-mal búcsúztatta a szívó V8-as motort. A 2013-ig gyártott negyedik szériából nehezen, de lehet még találni megkímélt példányokat, viszont készülj fel, hogy ez az autó nem elégszik meg azzal, ha csak tankolod, hiszen sokkal több törődést igényel, ami a videóból is kiderül!
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
2018. december 29.
1978-ban a Lamborghini, BMW és az ItalDesign közösen megalkották a valaha volt egyik legjobb BMW-t, az M1-t. 1978 és ’81 között a versenypályákon hódított, ma a gyűjtők nélkülözhetetlen darabja
E92 Eurofighter
2019. április 22.
Nem túlzok, ha azt állítom, az E92 Eurofighter az egyik legkompetitívebb és legjobban megépített driftautó szerte e világon