A számításaim beigazolódtak a pályát illetően, a poros, technikás nyomvonalon egyik nap sem kímélték egymást és gépeiket a pilóták. Leírhatnám, hogy mi történt percről perce, de gondolom téged is honfitársad eredménye érdekel, ha mégis kíváncsi vagy a szombati napra, akkor korábbi erről szóló cikkben megtalálod a részletes beszámolónkat.

Az első futamon Kiss sokáig az ötödik helyen haladt közvetlen Adam Lacko mögött, aki agresszívan elment Sascha Lenz mellet, aki annyira meglepődött, hogy Norbit sem tudta maga mögött tartani, így negyedikként futott be.

A délutáni, fordított rajtrácsos fordulón az ötödik helyről várta a lámpák kialvását a szombathelyi versenyző, aki az előtte haladó Lenz-cel remek csatákat vívott és végül sikerült megelőznie. Azonban nem volt egyszerű dolga, ugyanis a Mercedese jóval lassabb volt az ellenfele MAN kamionjánál, így csak a kivárás maradt számára, hátha hibázik, amint egy kis helyet látott azonnal lépett a magyar. Ezzel a teljesítménnyel két negyedik helyet szerzett.

A második versenynap első futamán Lacko indult az élről, akit már a második körben megelőzött Hahn. Ezalatt Norbi Steffi Halmmal csatázott a dobogó legalsó fokáért, de amíg ők nem tudtak dűlőre jutni egymással Albacete a nyakukra esett, így Kissnek hátrafele is figyelnie kellett. A spanyol jóval gyorsabb volt az egyenesekben, bár csak a sebességhatár átlépésével, amiért kapott is büntetést, majd mivel megismételte, ezért kizárták. Sajnos Norbi sem figyelte a műszeregységet, így őt is lefotózták gyorshajtás miatt. Hiába ért be negyedikként a büntetés miatt a hatodik helyre esett vissza.

Az utolsó futamon Kiss a harmadik rajtkockát foglalta el, csapattársa és Reinert mögött, mivel egyikőjük sem tartozik a gyorsabb pilóták közé ezért borítékolható volt az izgalom a nap végére! Hamar sikerült előznie, majd sokáig a második helyen ragadt, de aztán a türelem ismét meghozta a gyümölcsét. Reinert az ötödik körben hibázott, így Norbi szépen, tisztán elhúzott mellette. Elhúzott a mezőnytől és végül őt intette le elsőként a kockás zászló!