Old Motors Veteránvásár - Galéria

Frissítve:
2018-11-02, 16:19

2017. április 8-án rendezték meg Szigetszentmiklóson az Old Motors Veteránvásárt, amire az Alapjárat csapata is kilátogatott. Képeink által betekintést nyerhettek a kora reggeli alkatrész és régiség áradatba! 

[ngg_images source="galleries" container_ids="14" exclusions="880" display_type="photocrati-nextgen_basic_imagebrowser" ajax_pagination="1" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

Szigetszentmiklóson rendezték meg az Old Motors Veteránvásárt, amit az ország egyik legnagyobb és legrégebbi veterán börzéjeként tartanak számon. A motorok voltak nagy többségben, leginkább az azokhoz tartozó alkatrészekből lehetett válogatni, de szép számban voltak autókkal és kerékpárokkal kapcsolatos finomságok is.

250-300 árus kora reggeltől várta a nagyra becsült érdeklődőket, gyűjtőket, vásárlókat, nézelődőket, egyéb fanatikusokat, hogy egy kisebb időutazást tehessenek együtt a régiségek világába. A kötelező alkudozáson minden vásárlónak át kellett esnie, ha magáénak szeretett volna tudni egy darabot a múltból.

A piacon bárki vehetett és eladhatott bármit, ami régi és a járműgyártással valamilyen összefüggésben van.  A járműalkatrészektől kezdve bakeliteket, matricákat, régi szaklapokat, könyveket is áruba bocsájtottak a régiség mellett.

Több mint 25.000 négyzetméteres terület állt rendelkezésre az árusoknak, hogy kiteríthessék a dicső múlt emlékeit. Az igazi veterán jármű rajongók, szerelők, restaurálók kedvelt rendezvényén olyan kincsekre bukkanhatott az ember, amiket elképzelni sem lehet. Olyan alkatrészek kerültek elő a sötét sufnikból, garázsokból, amiknek nagy részét már nem gyártják, nem forgalmazzák. Ezek között nagy számmal bukkanhattunk olyanokra, amik ma már csak díszként szolgálhatnak, de mindent pénzt megérnek még így is.

Ha tetszett a galéria, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1970 Plymouth Superbird, szürke, oldalnézet, jobbról
2018. november 07.
A NASCAR 1970-es évadja alkalmával a Plymouth bemutatta legendás típusát, a Superbirdöt.
1978 Ford Fairmont, oldalnézet, jobbról
2018. november 06.
A történelem során számos villogós autó segítette az amerikai zsaruk hajszáját. Most megtudhatod, hogy a Ford Crown Victoria és a Hudson Hornet mellett melyik típusok voltak az USA történetének legmenőbb rendőrautói.

További hírek