2022. január 31. | 14:46

Csupán egyetlen előfeltételnek kell megfelelniük a jelentkezőknek.

Amikor az ember megszerzi a jogosítványt, akkor bizony még híján van a vezetési tapasztalatnak. Ezen a problémán igyekszik enyhíteni a drivingcamp azzal a tréninggel, amit a friss jogsisoknak tartanak Zsámbékon.

A felkészítő tanfolyam alkalmával a jelentkezők zárt pályán, biztonságos körülmények között szokhatnak össze még inkább az autójukkal. A tréninget elsősorban azoknak ajánlják, akik 12 hónapnál nem régebbi jogosítvánnyal rendelkeznek és biztonságos keretek között szeretnék jobban megismerni saját gépjárművük tulajdonságait.

A jelentkezőknek egyetlen előfeltételnek kell megfelelniük: érvényes „B” kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkezniük, amit 1 éven belül szereztek be. A csoportlétszám 6 fő, tehát egy turnus gyorsan betelhet.

A tréning egy 45 perces elméleti oktatással kezdődik, amit egy 4x45 perces gyakorlati képzés követ. Utóbbi során többek között az elindulást, a kuplung kezelését és a vészfékezést gyakorolhatják a résztvevők. Ha kíváncsi vagy a tanfolyam pontos árára, akkor kattints erre a linkre.

Most pedig nézd meg, mit tudott kihozni Keszthelyi Vivien az Audi Q4 Sportback e-tron 50 quattróból a a drivingcamp pályáján!