2024. március 21. | 22:18

Sok ember célja manapság, hogy egészségesebb életmódot folytasson. Ennek része a sport, de a kiegyensúlyozott táplálkozás is, azonban a legtöbben nincsenek tisztában azzal, mikor mit érdemes enni.

Nekik segíthet egy olyan képzés, mint a TanfolyamGURU.hu-n hirdetett táplálkozási tanácsadó tanfolyam. Mutatjuk, mit érdemes erről tudni.

Prémium táplálkozási tanácsadó képzés

Sok helyen olvasni, hogy indítanak olyan tanfolyamot, amely az egészséges táplálkozásról való tudnivalókat ismerteti meg, de kitűnik ezek közül egy: a Prémium táplálkozási tanácsadó képzés – online formában.

 

Aki befizet erre a tanfolyamra, a következőkben részesülhet:

Interaktív oktatás: A tanároktól bármikor lehet kérdezni, és figyelemmel kísérik a tanulók fejlődését.

Korlátlan visszanézési lehetőség: Bár az órák valós idejűek, azaz a megadott időpontban részt kell venni rajtuk, ha ez mégsem oldható meg, nem gond. A képzők ugyanis videós formában elérhetővé teszik az anyagokat utólagos megtekintésre is.

Kidolgozott tételek: Nagy segítséget jelent, hogy előre megkapja mindenki a kidolgozott tételeket, amelyek vázlatos, áttekinthető formában adnak tájékoztatást.

Egyéni konzultáció, kérdezz-felelek lehetőség: Ha mindez mégsem lenne elég, lehet jelentkezni személyes konzultációra is, és az oktató mindent elmagyaráz részletesen.

Tanulótárs program: Ez az új kezdeményezés nagyon népszerű a visszajelzések szerint, a hallgatók párokat alkotnak, együtt tanulnak.

Ezek mind olyan lehetőségek, amelyek miatt érdemes jelentkezni a tanfolyamra. Az ügyfélszolgálat is rendkívül segítőkész, van mód részletfizetésre is, ráadásul valamilyen bónusszal is kedveskedik mindig a képzőintézmény.

A TanfolyamGURU.hu oldalán találod meg a részleteket a képzéssel kapcsolatban, érdemes ezen a honlapon kezdeni a keresést, ha felnőttképzési tanfolyamok érdekelnek.

Mit érdemes még tudni?

A képzés 4 hónapot vesz igénybe, a tanórák szombatonként vannak, így munka és család mellett is meg lehet szerezni a tanfolyam elvégzését igazoló dokumentumot.

Ha azonban valaki nagyon elfoglalt, és úgy gondolja, még ennyi időt sem tud szánni a tanulásra, akkor kimondottan jól jár, ha kéri a “Tanulási idő felező elfoglalt tanulóinknak” című írást, amelyben hasznos tippeket kaphat.

Emellett még egy dologgal kedveskednek a szervezők: az “Álláskeresési mesterfogások” c. anyaggal, amelyben praktikus tanácsokat kaphatunk az önéletrajz megírásához – hiszen sokan a megszerzett tudás birtokában szeretnének majd elhelyezkedni.

Mit tanítanak a prémium táplálkozási tanácsadó tanfolyamon?

A tananyag egyébként nagyon érdekes, szó esik többek közt az ételek összetevőiről, a táplálkozási betegségekről és a táplálkozási irányzatokról is, külön kitérnek a vegán táplálkozásra.

De a sport és a légzéstechnika szerepéről is bővebben beszélnek az oktatók. Természetesen az allergiákról és az ételintoleranciáról is kap tájékoztatást minden hallgató.

Érdemes jelentkeznie annak, aki szívesen válna profi táplálkozási tanácsadóvá, segítené az embereket a fejlődésben!