Hegyi drift Hoonigan módra!

Frissítve:
2018-11-02, 16:09

Az utóbbi években a drift népszerűsége robbanásszerűen nő. Ez természetesen egyre extrémebb irányba tolja a sportot.

A versenypályáról szűkebb, technikásabb szakaszokra vágyakoznak a pilóták, így született meg a hegyi drift is, ami már nem csak illegális keretek közt zajlik, hazánkban például évente versenyt is szerveznek.

Korábban a Fresh tracks első és második részéről már írtunk, most Matt Field Formula Drift versenyző és videós csapata készített újabb látványos videót egy felfutón. A helyszín San Francisco, gyönyörű hegyi útszakaszain, ahol Matt elsajátította a drift alapjait. 

Nincs felesleges zene és effektek, csak az 1060 lovas, kompresszoros LS motoros S14 Silvia fülsüketítő üvöltése 7500-as fordulaton. 

This video is a dream come true for me. When the guys at Heat Wave told me they wanted to shoot a video and asked what I...

Közzétette:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Nissan Silvia CSP311
2019. szeptember 01.
A Silvia vérvonala egészen 1964-ig nyúlik vissza, a korai generációkról azonban a legtöbben megfeledkeznek. A driftkirály egykoron még a raliban brillírozott!
Stílussal a pályán – José Gutierrez kicsípett 1997-es Nissan 240SX-e
2017. november 23.
Létezik olyan drifter, akinek autója külseje épp olyan fontos, mint a bevett kanyarok szépségének kivitelezése? Nos, igen létezik!

További hírek