Itt a Taxi 5 magyar szinkronos előzetese! VIDEÓ!

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

Hosszú várakozás előzte meg a Taxi 5 szinkronos előzetesét, melyben Gibert felügyelő legendás felkiáltása után a legendás Peugeot olasz sportautókkal kergetőzik.

Aki látta már a Taxi 5 angol trailerét, az bizonyosan csalódottan szembesült a ténnyel, hogy nem Daniel (Samy Naceri) fogja vezetni a legendás taxit, hanem a történet szerint unokaöccse foglal majd helyet a volánnál Franck Gastambide személyében.

Taxi 5

Az IMDb-n már a megjelenés előtt pálcát törtek a film fölött, 71 szavazat alapján 5,6 pontnál áll az értékelés, ami a maximális 10-hez képest nem túl fényes eredmény. Van olyan magyar oldal, amelyen 4,4 csillagot kapott 5-ből, ami már sokkal jobban fest, ez esetben viszont nem nyilvános, hány értékelésből jött ki a pontszám, bár a YouTube-on látható reakciók alapján reálisnak tűnik a 90%-ban pozitív fogadtatás. A franciák viszont egyáltalán nem elfogultak, ezt bizonyítja, hogy az AlloCiné 536 olvasója 2,7-esre értékelte a legújabb Taxit, az újságírók véleménye ennél is lesúlytóbb, 2,2-es.

A korábbi, jól bevált szereplők közül egyedül poénok elsőszámú felelőse, Gibert felügyelő tűnik fel ismét, már az előzetesben el is kiáltja magát, hogy „általános riadó!” Ezen kívül nem sok maradt lefordítandó mondat az eredeti változathoz képest, lévén, hogy az 1:09 hosszú előzetes második felét kisebb-nagyobb koccanások, ütközések, robbanások töltik ki. Mindezek alapján azonban nehéz volna megállapítani, miért is érdemes megnézni a Taxi 5-öt, a helyzeten a hivatalos szinopszis sem sokat segít:

„A párizsi szuperzsarut, Sylvain Marot-t, akarata ellenére a marseille-i rendőrségre helyezik át azzal a megbízással, hogy megállítson egy olasz bandát, akik felturbózott Ferrarikkal borzolják Gibert ex-felügyelő idegeit és tartják rettegésben a várost. Segítségül kapja Marseille legrosszabb sofőrjét, Daniel unokaöccsét, aki történetesen a legendás fehér TAXI örököse is.”

Aki a kissé vérszegényre sikeredett beharangozó ellenére késztetést érez arra, hogy jegyet váltson a 90 perces filmre, annak 2018. május 10-éig kell várnia az első magyar vetítésre. A Big Bang Media által bemutatott Taxi 5 12E-s korhatár besorolást kapott.

Te megnézed, vagy inkább kihagyod?

Kapcsolódó írások

Megérkezett a Taxi 5 hivatalos előzetese! VIDEÓ!
2018. február 04.
A Taxi 5 idén tavasszal lesz látható a magyar mozikban. A legendás 407-es Peugeot ezúttal Ferrarikat és Lamborghiniket vesz üldözőbe.
GAZ M24, LAZ 695, fekte fehér kép, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. július 12.
Képes vagy felismerni mind a 9 szocialista autót? A 3,6-os eredmény nem jó, de nem is tragikus!
DiRT4 - Itt az előzetes gameplay videó!
2017. április 24.
A DiRT4 ralis videójáték többféle kiadásban is a megvásárolható lesz, a Codemasters játékát akár fémdobozban is megkaparinthatod
Ford v Ferrari 2019
2019. június 04.
Itt az első trailer a Ford és a Ferrari 1966-os Le Mans-i csatájáról