Látványos videó, kis pénzből, Subaruval

Frissítve:
2018-11-02, 16:16

Itt az élő példa arra, hogy lowbudgetből is lehet menő csapatós videót készíteni, elég hozzá egy vén Subaru és egy megfelelő helyszín

Ken Block Gymkhana sorozatának videói vírusként terjedtek és terjednek a mai napig az autófanok körében, sok versenyzőt meg is ihlettek. Minőségi videó, hatalmas stáb, rengeteg pénz. Most azonban itt egy élő példa arra, hogy lehet kis költségvetésből is látványos videót készíteni, igaz, kell azért hozzá pár támogató meg néhány cimbora, akik segítenek az előkészületekben, felvételeknél.

Ebben a frissen megjelent videóban szintén egy Subarué a főszerep, egy öreg, szakadt példányé. Tyler Witter fogott egy régi Impreza kupét, egy első generációs RS 2.5 modellt, módosították rajta a legszükségesebbeket, majd megjáratták egy építkezésen.

A videó legelején egy földből készült rámpára feltolatva szerez lendületet a különböző terepeken való csapatáshoz, majd szépen leküzdi az elé kerülő akadályokat. Egy bátor kamerás még a füstölgő gumik közé is ugrik, amikor Witter éppen hatalmas köröket autózik. Csekkold a videót, a végén igazi, nehéz munkagépek is beszállnak a játékba! 

Forrás:

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

AMTS 2017: Videós összefoglaló az autócsodákról!
2017. március 31.
Az idei Automobil & Tuning Show aktív résztvevője volt az Alapjárat csapata. Stábunk videofelvételt készített az Európa 15 országából érkező autócsodákról.
Ken Block 10 legjobb videója
2018. március 04.
Az Internet népe először még 2008-ban szerzett tudomást Ken Blockról és lenyűgöző képességeiről: ő egy valódi autós huligán. Adj neki egy kifutópályát, és garantáltan elfüstöl egy pár garnitúra gumit.

További hírek