csütörtök - 2023. szeptember 28.
25 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 652 Ft
100 704 Ft
D 682 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Vigyázz, kész, rajt! 2021 legjobb autós videojátékai

2021. szeptember 02. | 10:27

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt a versenyjátékok, mint műfaj parkolópályára tűntek kerülni - az olyan játékok, mint a Blur és a Split/Second nem igazán hozták az elvártkat, a nagy stúdiók bezártak és még az olyan mainstream sorozatok is, mint a Need for Speed, küzdöttek, hogy felhívják magukra a figyelmet volt. A Mario Karton vagy a Gran Turismo-n kívül úgy tűnt, hogy a nagyobb autós játékok és a műfaj izgalmas gigászainak befellegzett.

Viszont, mint minden történet, a versenyautók sorsa is jobbra fordult - köszönhetően elsősorban a Forza sorozatnak -, így már nem meglepő, hogyha konzol boltokba vagy webáruházakba tévedünk, minden polcon előkelő helyet foglalnak el ezek a videójátékok.

Forza Horizon 4

Bár Forza Motorsport spin-offjaként indult, ám a Forza Horizon mára már a főterméke lett: egy felemelő, gyönyörű versenyjáték-sorozat mindenki számára, hatalmas, valós világ ihlette térképeken. A Horizon 4 - amely a legjobb Game Pass játékok és a legjobb Xbox Series X/S játékok listáin is szerepel - magában foglalja a kiterjedt kampány módot, a kiütéses többjátékos rendszert, autógyűjtemények és a fesztiválok jó hangulatát, amit a Horizon játékoktól várunk. A kiadás újdonsága és az elkövetkezendők előszele a kiterjedt többjátékos térkép, valamint az új tevékenységek heti ütemezése, amely végleg a képernyő elé szegezi a versenyzőt. Egyszerűen fogalmazva, ez minden, amit a teljes modern autóversenyzés alatt értünk.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Tekintettel arra, hogy a sorozat hamarosan visszatér a megszokott stagnáláshoz, könnyen el lehet felejteni, hogy egy rövid ideig a Criterionnal karöltve a Need for Speed ​​játékok a legjobb vezetési élményeket szolgálták. A Hot Pursuit ropogós harca és szélesen nyitott útjai mindenbe belefúródtak, ami nagyszerűvé teszi a Need for Speed-et és ez a remaster csak megerősíti azt a benyomást, hogy ez egy védjegy volt a sorozat számára. Visszafojtott lélegzettel várjuk a Criterion irányítását a kormánynál.

Burnout Paradise Remastered

Mielőtt a Criterion átvette a Need for Speed ​​irányítását, megalkotta a legendás Burnout versenysorozatot, amely a 90-es évek klasszikusainak, mint például a Ridge Racer és a Daytona elegáns fellendítését és sodródását vette át, és a 2000-es évekre átformálta őket, mint egy komor kontakt sportot. A 2008-as Burnout Paradise még inkább úttörő volt, nyitott világtérképével és teljesen nyílt játékkeretével. Nem meglepő, hogy egy ilyen merészen modern játék olyan jól öregszik, mint ebben a kedves remasterben.

Nincs más dolgunk, mint a gamer székek öveit becsatolni, izzítani a motorokat, váltót és kormányt a kézbe és padlógázzal előre!

Hamarosan útnak indul a világ első zéró emissziós, autonóm teherhajója A Zala folyó mélyéről került elő a több mint húsz éve ellopott Lada

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!