Augusztusban érkezik a Paul Walker életét bemutató film

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A Paramount Network kedden bejelentette, hogy 2018. augusztus 11-én bemutatja az "I am Paul Walker" című dokumentumfilmet.

Öt évvel a Halálos iramban sztárjának korai halála után a rajongókat még jobban érdekli Paul Walker pályafutása és élete.

A dokumentumfilmben közeli barátok, kollégák és család tagok mesélnek Paul életéről, egészen a tragikus autóbalesetig. A csillagot 2013. november 30-án érte tragikus hirtelenséggel a halál egy Porsche Carrera GT utasaként. Üzlettársa és barátja Roger Rodas mellett ült, amikor a profi pilóta elvesztette irányítását az autó felett, majd a kigyulladt roncsban mindketten életüket vesztették.

Halálos Iramban 4 Paul Walker az R34 mellett

Többek közt megszólal a filmben Tyrese Gibson is akivel együtt játszottak a Halálos iramban-filmekben, illetve Rob Cohen filmrendező is. Walker testvérei és szülei is részt vesznek a bemutatón. Adrian Buitenhuis rendezte a filmet, akinek nevéhez fűződik a Heath Ledger életét bemutató film is. Producerként pedig Derik Murray működött közre, aki az előbb említett életrajzi alkotáson kívül több hasonlóban is részt vállalt.

A csak családi archív felvételeket tartalmazó dokumentumfilm nem csak Walker autó imádatával és hatalmas autós témájú franchise-zal foglalkozik, amely meghozta számára az igazi sikert, hanem a filmsztár kevésbé ismert oldalára is rávilágít, vagyis az óceánok és a tengeri élővilág szeretetére. Walker nagy részt vállalt az óceáni kutatásokban és létrehozta a Reach Out Worldwide alapítványt, mely a természeti katasztrófák utáni helyreállításban nyújt segítséget a rászorulóknak.

Nekem az egyik kedvenc színészem a mai napig. Emlékszem amikor először olvastam a tragédiáról szóló híreket, nem akartam elhinni, nem voltam képes felfogni, hogy pont az okozza a vesztét, amit imádott. Hiába, a sorsnál nincs kegyetlenebb!

Sok autóbolond számára jelent valamit a színésztől származó idézet:

If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Azaz magyarra fordítav:

Ha egy nap megöl a sebesség, ne sírj, mert mosolyogva mentem el.

Augusztus 11-én este 21 órakor mutatja be a kész alkotást a Paramount Network.

Forrás/Fotó:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Rowan Atkinson egy Mclaren F1 előtt, szemből
2020. szeptember 27.
Színészek, sztárok, modellek, akik nem féltek kipróbálni magukat a sebesség határait feszegetve.
Stephen King: Christine – a fókuszban egy Plymouth Fury
2017. szeptember 19.
Fura szerelmi történet a horror nagymesterétől, avagy miért ne szeress bele a kocsidba

További hírek