Augusztusban érkezik a Paul Walker életét bemutató film

Közzétéve:
2018-07-20, 08:00

A Paramount Network kedden bejelentette, hogy 2018. augusztus 11-én bemutatja az "I am Paul Walker" című dokumentumfilmet.

Öt évvel a Halálos iramban sztárjának korai halála után a rajongókat még jobban érdekli Paul Walker pályafutása és élete.

A dokumentumfilmben közeli barátok, kollégák és család tagok mesélnek Paul életéről, egészen a tragikus autóbalesetig. A csillagot 2013. november 30-án érte tragikus hirtelenséggel a halál egy Porsche Carrera GT utasaként. Üzlettársa és barátja Roger Rodas mellett ült, amikor a profi pilóta elvesztette irányítását az autó felett, majd a kigyulladt roncsban mindketten életüket vesztették.

Halálos Iramban 4 Paul Walker az R34 mellett

Többek közt megszólal a filmben Tyrese Gibson is akivel együtt játszottak a Halálos iramban-filmekben, illetve Rob Cohen filmrendező is. Walker testvérei és szülei is részt vesznek a bemutatón. Adrian Buitenhuis rendezte a filmet, akinek nevéhez fűződik a Heath Ledger életét bemutató film is. Producerként pedig Derik Murray működött közre, aki az előbb említett életrajzi alkotáson kívül több hasonlóban is részt vállalt.

A csak családi archív felvételeket tartalmazó dokumentumfilm nem csak Walker autó imádatával és hatalmas autós témájú franchise-zal foglalkozik, amely meghozta számára az igazi sikert, hanem a filmsztár kevésbé ismert oldalára is rávilágít, vagyis az óceánok és a tengeri élővilág szeretetére. Walker nagy részt vállalt az óceáni kutatásokban és létrehozta a Reach Out Worldwide alapítványt, mely a természeti katasztrófák utáni helyreállításban nyújt segítséget a rászorulóknak.

Nekem az egyik kedvenc színészem a mai napig. Emlékszem amikor először olvastam a tragédiáról szóló híreket, nem akartam elhinni, nem voltam képes felfogni, hogy pont az okozza a vesztét, amit imádott. Hiába, a sorsnál nincs kegyetlenebb!

Sok autóbolond számára jelent valamit a színésztől származó idézet:

If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Azaz magyarra fordítav:

Ha egy nap megöl a sebesség, ne sírj, mert mosolyogva mentem el.

Augusztus 11-én este 21 órakor mutatja be a kész alkotást a Paramount Network.

Forrás/Fotó:

Kapcsolódó írások

Megérkezett a Taxi 5 hivatalos előzetese! VIDEÓ!
2018. február 04.
A Taxi 5 idén tavasszal lesz látható a magyar mozikban. A legendás 407-es Peugeot ezúttal Ferrarikat és Lamborghiniket vesz üldözőbe.
Itt a Taxi 5 magyar szinkronos előzetese! VIDEÓ!
2018. április 13.
Hosszú várakozás előzte meg a Taxi 5 szinkronos előzetesét, melyben Gibert felügyelő legendás felkiáltása után a legendás Peugeot olasz sportautókkal kergetőzik.
Dwayne „The Rock” Johnson Halálos Iramban spin-offot kapott
2018. július 09.
Érkezik a már csontig nyúzott Halálos Iramban sorozat mellékhajtása, főszerepben Dwayne „The Rock” Johnson.
Halálos Iramban 8. - részlet
2018. november 02.
Már megtekinthető a The Fate Of The Furios börtönjelenete