Halálos Iramban 8. - részlet

Frissítve:
2018-11-02, 16:19

Már megtekinthető a The Fate Of The Furios börtönjelenete

A napokban megrendezett Cinema Conon a Universal Pictures nagyot villantott. Prezentációjukat rendhagyó módon az új The Fate Of The Furious film teljes lejátszásával zárták.

Az első reakciók alapján a film látványos, végig izgalmas és pokolian gyors, ami műfajában elég pozitívnak mondható. A The Fate Of the Furious a Halálos Iramban sorozat 8. része lesz, sajnos az autókról nem árulnak el sokat, de a száguldás szerelmesei és a sorozat rajongói nem fognak csalódni.

Kapcsolódó írások

Halálos Iramban érkezik az új NFS Payback
2017. június 12.
Káprázatos grafika és részletes kidolgozás jellemzi a Need For Speed Payback-et, ráadásul a 2017-es játék bővelkedik a Halálos Iramban akciódús jeleneteiben
Stílussal a pályán – José Gutierrez kicsípett 1997-es Nissan 240SX-e
2017. november 23.
Létezik olyan drifter, akinek autója külseje épp olyan fontos, mint a bevett kanyarok szépségének kivitelezése? Nos, igen létezik!
Inkább a gumi égjen, ne a karácsonyfa! TOP 5 autós film az ünnepekre
2017. december 22.
A karácsonyi bevásárlással járó őrületben nem csak a türelmedet, de majdnem az eszedet is elveszítetted? Ennek most vége, dőlj hátra és pihenj! Íme a top 5 autós film az egész családnak.
Lehullt a lepel a Halálos Iramban show résztvevőiről
2018. január 05.
Kétórás élő bemutatóvá változik a Halálos Iramban 2018 januárjának második felében. A résztvevő autók leplezetlenül tárulnak a rajongók szemei elé.