Keszthelyi Vivien Schumacher fiával randizgat!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:58

A csinos magyar versenyzőt, Keszthelyi Vivient a Formula 4-ben szereplő tehetséggel hozta összefüggésbe a német média.

A német sportsajtót - és immáron a hazait is - jelenleg is lázban tartja, hogy Ralf Schumacher fia, azaz a hétszeres világbajnok Michael Schumacher unokaöccse, David Schumacher a 17 esztendős Keszthelyi Viviennel jár.

Mintegy megerősítésként először a VRS Sport egy nem hivatalos közleményben foglalta össze az elmúlt napok eseményeit, majd a Borsnak fedte fel kapcsolatukat Vivien. Elárulta, hogy a Nürburgringen ismerkedtek meg, majd eleinte az egyik közösségi oldalon tartották a kapcsolatot. Mivel mindketten Németországban készülnek, így a távolság sem áll közéjük. A hölgy édesapja nem kifogásolja, hogy együtt járjanak a fiatalok, állítása szerint nem most kezdődött a kapcsolatuk, csak most kapta fel a német média.

Keszthelyi Vivien szíve úgy tűnik, már foglalt

Keszthelyi Vivien szíve úgy tűnik, már foglalt

A páros ráadásul egy helyszínen kezdi meg a szezont, Németországban, Hockenheimben. Vivien a GT-sorozat első állomására készül, ugyancsak itt lesz jelenése a Formula 4-ben Davidnek. Mivel külön kategóriában versenyeznek, így e téren biztosan nem lesz köztük rivalizáció.

Keszthelyi Vivien április elején Magyarországon tartott sajtótájékoztatót, ahol bejelentésre került, hogy a GT-kategóriában (GT = Grand Touring) versenyez. Az Audi R8 Cupban igazi fenevadakkal versenyezhetnek a pilóták: a 495 lóerős V10-es motorokkal felszerelt gépek 550 Nm nyomatékkal rendelkeznek. Keszthelyi Viviennek meglehetősen jók az első benyomásai.

„Leírhatatlan érzés. Teljesen más, mint az elsőkerék-meghajtású versenyautók, ezzel most egy újabb hosszú tanulási folyamat veszi kezdetét. Tavaly, a TT Cup alatt teszttilalom volt érvényben, ezért akkor egy GT3-as autót próbálhattam ki. Már akkor eldőlt, hogy hátsókerék-meghajtású versenyautóval folytatom ettől az évtől.

Keszthelyi Vivien

Az első teszt nagyon pozitív volt, ugyanakkor arra mindenképpen figyelnem kell, hogy ezek az autók már sokkal érzékenyebbek, jobban reagálnak az apróbb dolgokra, koccanásokra is. Az elsőkerék-meghajtású autókban tapasztaltakhoz képes a nagyobb lóerőhöz jóval kisebb leszorító erő társul, emiatt például, ha egy kanyarba akár csak két kilométerrel gyorsabban megyek be, rögtön túlkormányzott lesz az autó. Nagyon kis szenzitív gép!” - foglalta össze gondolatait Keszthelyi Vivien.

A szezon elsősorban a tapasztalatszerzésről és a tanulásról szólhat a fiatal magyar pilótahölgy számára. Állítása szerint nyugodt körülmények között készülhet, nincs rajta nyomás sem csapata sem az Audi Sport Racing Academy részéről.

Keszthelyi Vivien tesztel

Vivien már 15 éves korában bajnoki címet szerzett, tehetsége vitathatatlan, a legutóbbi két szezon során a TCR-kategóriájaú Audi TT Cup sorozatban indult. Jelenlegi autója sokkal gyorsabb, erősebb, hiszen korábbi gépeihez képest nagyobb nyomatékkal és hengerűrtartalommal rendelkezik, a fő különbséget pedig a hátsókerék-meghajtás jelenti.

Az Audi R8 Cup résztvevői hat különböző helyszínen mérhetik össze erejüket, melyeken összesen 12 időmérőre és versenyre kerül sor. A sorozat májusban kezdődik, és szeptemberben ér véget. Az állomások:

  • Hockenheim 2018. május 5-6.
  • Lausitzring 2018. május 18-20.
  • Hungaroring 2018. június 1-3.
  • Brands Hatch 2018. augusztus 10-12.
  • Misanó 2018. augusztus 24-26
  • Nürburgring 2018. szeptember 7-9.

Forrás:

  • VRS Sport

További autós hírek

Tényleg elképesztő anyagokat küldtök mostanság és egyre durvábbak ezek… Ez a felvétel az Árpád hídon készült. Valahogyan a villamos sínekre…

Ketten meghaltak hétfőn a 42-es főúton Biharkeresztes és Mezőpeterd között, amikor két kamion frontálisan összeütközött – közölte a Hajdú-Bihar Megyei…

A zebrán gázolták el Veress László színészt, aki később belehalt a sérüléseibe. Veress Lászlót, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nyugalmazott színművészét…

Igen… azokat a pillanatokat is elkapják az egyre terjedő fedélzeti kamerák, amikor a fizikát készülnek meg…@ni a “nagytudású”, nagyarcú “sofőrök”.…

Annyira tipikusan szürreális a videón látható jelenet, amit olvasónktól kaptunk, hogy legszívesebben elszégyelnénk magunk. Nincs mese, erre születni kell. Nem…

Kapcsolódó írások

Keszthelyi Vivien és David Schumacher
2018. október 04.
Keszthelyi Vivien párjával, David Schumacherrel érkezett Budapestre
2019. május 07.
A W Series család egyetlen magyar tagja, Keszthelyi Vivien Hockenheimben megkezdte a szezont
Eldőlt: Gyári Audival versenyez Keszthelyi Vivien!
2018. február 09.
A tehetséges Keszthelyi Vivien az Audi Sport Racing Academy tagjaként a 2018-as év során is Audival fog versenyezni, ám számos kihívás áll a fiatal versenyző előtt.
Egy Audi R8 LMS GT-ben versenyez majd Keszthelyi Vivien
2018. április 04.
Hatalmas lehetőséget kapott a 17 éves Keszthelyi Vivien, 2018-ban ugyanis az új Audi R8 LMS GT Cup-ban versenyezhet, ami akár a DTM előszobája is lehet!