Egyre népszerűbb a mobilgumis szolgáltatás igénybevétele

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-11-02, 16:06

A mobilgumis szolgáltatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis, nem kell hosszú tömött sorokban várakoznod a szerelőnél és akár az otthonodban is megjavítják az autódat, mellyel sok időt megspórolhatsz. Jó tudni, hogy váratlan helyzetek esetén is bátran számíthatsz erre a szolgáltatásra és nem kerül horribilis összegekbe.

Hol veheted igénybe a mobilgumis szolgáltatást?

A mobil gumiszerelők előtt nincs lehetetlen! Na jó persze a víz alatt és a holdon azért nekik is nehezebb lenne a munkájuk, de az autópályán, a mező közepén vagy akár ezer méter magasban is a segítségedre sietnek. Mindössze egy szakember és egy kisbuszba bújtatott gumiszerelő műhely szükséges hozzá.

Azonban jó, ha tudod, hogy nem csak a hirtelen fellépő problémákat orvosolják, hanem akkor is segítenek, ha nem értesz a kerékcseréhez vagy nincs időd elugrani egy gumisműhelybe. Csak egy telefonodba kerül és a megbeszélt időpontban, az otthonodban, a munkahelyeden, de akár egy parkolóházban is megjavítják, vagy éppen lecserélik a gumiabroncsodat.

Milyen problémák fennállása esetén nyújt segítséget?

A mobil gumiszerelők az abroncs javítása mellett sok esetben extra szolgáltatásokat is nyújtanak az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében. Nézzünk egy konkrét példát Magyarország egyik igen népszerű szolgáltatóján, az amobilgumis.hu-n keresztül. Az autógumit érintő minden problémát megoldanak, legyen szó kisebb lyukakról, durrdefektről vagy szelephibáról. Komplett garnitúra cserét, felnire való felszerelést, de akár egyetlen kerék lecserélését is rájuk bízhatod.

Amennyiben a gumi nem javítható (például szétrobbanás esetén) új gumival szerelik fel az autódat, akár az autópálya szélén is. Igen, ugyanis az autópályán is végeznek mentést. Abban az esetben, ha motorkerékpárral utazol, meghibásodás esetén a hátsó raktérben is beszállítják azt a szervizbe. Extra szolgáltatásként autóklíma feltöltést, ellenőrzést és teljes körű karbantartást is nyújtanak számodra.

mobilgumi szerelés

Mobilgumis szolgáltatás előnye

Nincs időd, nem értesz hozzá vagy csak szereted a kényelmet? Akkor ez a szolgáltatás neked ajánlott! Nincs várakozási idő, kényelmes és nem utolsó sorban gyors is, hiszen csak egy telefont kell ejtened és máris háznál lesz a szakember. Nagyon fontos tulajdonsága a szolgáltatásnak, hogy nonstop, tehát reggel, délben, este, hétköznap, hétvégén és még ünnepnapokon is segítséget nyújt neked az amobilgumis.hu.

Természetesen, ahogy fentebb írtuk bármilyen terepen megoldják a gumi javítását, cseréjét, szakszerű és gyors munkavégzéssel. Nem kell órák hosszat várnod a trélerre sem.

Céged van, amelyben sok teherautóval dolgoztok és nincs arra idő, hogy a munkavállalóval vitesd el az autót? Akkor is rád szabták a mobil gumiszervizt. A telephelyeden is megoldják akár egy nap alatt az összes abroncs lecserélését.

Legyél elfoglalt vállalkozó, kezdő autós, aki nem cserélt még kereket vagy hirtelen bajba jutott utazó. Mindössze egy telefon és akár hajnal 3-kor is segít neked a mobilgumis, akár az ország egész területén.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Címkék:

Kapcsolódó írások

Volkswagen Touareg vizes úton
2016. június 06.
Hamarosan ideje lecserélni a nyári gumikat télire, de nem árt, ha valamit ellenőrzöl.
autógumi
2019. január 20.
3,1 millió darab gumiabroncsot adtak el a gyártói képvisletek

További hírek