hétfő - 2022. szeptember 26.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Flancos G-osztállyal állt elő a Mercedes

A tiszteletre méltó terepjáró az utolsó gyártási évéhez érkezett, ezért a Mercedes két új páratlan G-osztályról rántotta le a leplet


Mercedes G-osztály "designo manufaktur" Edition - Magma Red színben

A cég első SUV-ját 1979-től kezdte a Mercedes értékesíteni, azóta szépen haladt a korral, megtartotta kocka formáját, de valódi luxusautó vált belőle az évek során. A Mercedes-Maybach G650 Landaulet különkiadással egyszer már lerótta tiszteletét a gyártó, de ez nem volt elég, most új köntösbe bújtatták a „designo manufaktur” jóvoltából.
Mercedes-Benz G-osztály "designo manufaktur" Edition

A változtatások pusztán kozmetikai jellegűek, de egyből feltűnnek a modellspecifikus rozsdamentes elemek, az AMG karbon sport csíkok és a sötét alumínium betétek. A „designo manufaktur” páratlan G-osztályait különleges színek borítják majd, például a szürke Monza Gray Magno, a designo Magma vörös és az Obsidian fekete.
Mercedes-Benz G-osztály "designo manufaktur" Edition - Monza Grey Magno színben

A beltér zongoralakkal tűzdelt, kétszínű nappa bőr figyelhető meg a fűthető, hűthető üléseken. A biztonsági övek a kéttónusú, AMG Performance kormánnyal öltenek fel azonos színeket. A „designo manufaktur” Edition Mercedesek a 3.0 literes, hat hengeres dízellel és az 5.4 literes V8-assal is kérhetőek lesznek. A G63 AMG ára átszámítva 90 millió forint környékén alakul majd. Az egyedi színekkel bíró G-osztályokat szeptemberben kezdik értékesíteni, de akár mától megrendelhetőek.   Forrás:
Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!