A hivatalos bejelentés megtörtént, megcsodálhattuk a Need For Speed Payback előzetesét a neten, a legfrissebb NFS kapható lesz PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC is, 2017. november 10-től. Az új rész szemmel láthatólag megőrizte eddigi jó tulajdonságait, ám kapott egy kis Halálos Iramban beütést.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=K-5EdHZ0hBs[/embed]

A storyban az egykori utcai versenyző, Tyler Morgan leckézteti meg a „The House” kartelt, akik bűnöznek, kaszinókat üzemeltetnek és még a rendőröket is a markukban tartják. A helyszín a Fortune Valley nevet kapta, ezen belül található Silver Rock városa, hatalmasnak tűnik a térkép, amely a sivatagokon át a hegyekig, városokig terjed.

Az autótípusokat öt osztályba sorolja a játék: Race, Drift, Off-Road, Drag és Runner kategóriák között válogathatsz majd. Az eddigieknél tehát több kocsi áll majd a rendelkezésedre, az Off-Road különösen jó mókának ígérkezik.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kc-OcOduEx0[/embed]

Az előrendelők egy Platinum Car Pack-ot kapnak, öt egyedi, tuningolt autóval, a Delux Edition vásárlók pedig már november 7-én, három nappal a hivatalos megjelenés előtt juthatnak a játékhoz.

Forrás: CarThrottle