Halálos Iramban érkezik az új NFS Payback

Frissítve:
2018-09-26, 15:09

Káprázatos grafika és részletes kidolgozás jellemzi a Need For Speed Payback-et, ráadásul a 2017-es játék bővelkedik a Halálos Iramban akciódús jeleneteiben

A hivatalos bejelentés megtörtént, megcsodálhattuk a Need For Speed Payback előzetesét a neten, a legfrissebb NFS kapható lesz PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC is, 2017. november 10-től. Az új rész szemmel láthatólag megőrizte eddigi jó tulajdonságait, ám kapott egy kis Halálos Iramban beütést.

A storyban az egykori utcai versenyző, Tyler Morgan leckézteti meg a „The House” kartelt, akik bűnöznek, kaszinókat üzemeltetnek és még a rendőröket is a markukban tartják. A helyszín a Fortune Valley nevet kapta, ezen belül található Silver Rock városa, hatalmasnak tűnik a térkép, amely a sivatagokon át a hegyekig, városokig terjed.

Need For Speed Payback

Az autótípusokat öt osztályba sorolja a játék: Race, Drift, Off-Road, Drag és Runner kategóriák között válogathatsz majd. Az eddigieknél tehát több kocsi áll majd a rendelkezésedre, az Off-Road különösen jó mókának ígérkezik.

Az előrendelők egy Platinum Car Pack-ot kapnak, öt egyedi, tuningolt autóval, a Delux Edition vásárlók pedig már november 7-én, három nappal a hivatalos megjelenés előtt juthatnak a játékhoz.

Need For Speed Payback Forrás: CarThrottle

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

DiRT4 - Itt az előzetes gameplay videó!
2017. április 24.
A DiRT4 ralis videójáték többféle kiadásban is a megvásárolható lesz, a Codemasters játékát akár fémdobozban is megkaparinthatod
8 dolog, amit már sejteni lehet az új NFS-ről
2017. május 18.
Az egyik legnépszerűbb autós játék még ebben az évben a Tiéd lehet! Mégis milyen újítások várhatóak a Need for Speed következő részével kapcsolatban?

További hírek