Lehullt a lepel a Halálos Iramban show résztvevőiről

Frissítve:
2018-09-18, 21:57

Kétórás élő bemutatóvá változik a Halálos Iramban 2018 januárjának második felében. A résztvevő autók leplezetlenül tárulnak a rajongók szemei elé.

2018 januárjában belekóstolhatsz a Halálos Iramban érzésbe. Elő a pattogatott kukoricával!

A Halálos Iramban című film megelevenedik, pontosan úgy, ahogy képzelted: élő akció, kaszkadőr bemutatók, melyeket nyolc rész során láthatsz. Zúzás és száguldás lesz ez a javából.

“Már évek óta készülünk rá, és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy megmutassuk a rajongóknak, hogy néz ki a Halálos Iramban a globális színpadon”, mondja a film kreatív igazgatója, Rowland French.

A szervezők kétórás műsort ígértek, mely “a leglátványosabb aréna show lesz, amit valaha létrehoztak.” Szuper fejlett digitális kivetítési technika, a fizika törvényeit meghazudtoló kaszkadőr mutatványok, tűz, és természetesen nagysebességű precíz száguldás.

Halálos Iramban Live

És itt válik a történet igazán érdekessé. Láthattad, hogyan trükköznek ezek az autók a vásznon. Most megcsodálhatod ezeket az eredeti Toyota Supra és Dodge Charger járgányokat élőben is, ahogy megkísérlik a lehetetlent.

“A lélegzetelállító kaszkadőr bemutatók, speciális effektek, 3D kivetítés elegyével, illetve azzal, hogy a sofőrök is a maximumot hozzák ki magukból szeretnénk maradandó élményt adni a közönségnek minden egyes bemutató alkalmával”, tette hozzá Rowland.

Szóval, mielőtt beindul a turné, itt egy kis gyűjtemény a színpadon látható autókból, és némi bepillantás a próbákba...

Toyota Supra

Kijár a köszönet a japánoknak ezért a kis szépségért, amely számos autórajongó kedvence. A film egyik leghősiesebb autója Brian sajátosan páratlanul átalakított Suprája. Úgy tudni, hogy az élő show lélegzetelállító nyitó jelenetében kap majd szerepet.

Toyota Supra

A narancssárga ikonikus Supra

Dodge Charger R/T

Dom Dodge Chargere legalább annyira ikonikus, mint a narancssárga Supra. Az autó, melyet a filmben a karakter apja készít, az autó, amitől ő maga is a legjobban fél egyben az az autó is, mely a hatalmas nyomaték miatt hajlamos, öhm, a forgásra. Ez lesz a legelső jármű, amit láthatsz majd a bemutatón.

Dodge Charger R/T

Az amerikai autógyártás egyik csodája, a Dodge Charger

Flip Car

A kis szörnyeteg, amit a Halálos Iramban hatodik részében láthattál Dennis McCarthy, a film autó koordinátorának díjnyertes alkotása.

Egyedi tervezés, hátsókerék-meghajtás, 500 lóerős V8-as motor, és a képesség, mellyel a forgalom egy csapásra hullámvasúttá változtatható. Lenyűgöző.

Flip Car

Elképesztő trükkökre képes a Flip Car

Mitsubishi Eclipse

Egy olyan verda, melynek motorháztetejének kinyitására elismerően visított az elképzelt közönség látván a benne tomboló lóerő és látványelemek sokaságát. Ez volt Brian legelső kocsija a filmben. Ez az autó, melyből az anyósülésnél lévő lábrész egyszerűen kiszakadt egy verseny során. Ne kérdezd, hogyan...

Mitsubishi Eclipse

Lamborghini Murcielago

Roman járgánya a filmszéria nyolcadik részéből: egy - természetesen narancssárga - Murcielago.

Lamborghini Murcielago

Narancssárga színben is ütős a Lambo

Ice Charger

Még egy szereplő a nyolcadik részből (a lenti kép közepén), mely nagymértékben különbözik Dom eredeti autójától. A különbség alatt a páncélozottságot , a repülőgép erőforrást, és a négykerék-meghajtást értem. Ez tulajdonképpen egy Bond-járgánynak is beillik.

A kép közepén az Ice Charger

A kép közepén az Ice Charger

Miami LED sorozat

A fentieken kívül még számos gép található a palettán. Alább egy próbajelenet részlete, ahogy négy autó boldogan driftel körbe és körbe. Jól néz ki.

A szervezők vakító LED-showal is készülnek

Az élesszeműek ki fogják szúrni az R34 GT-R-t, még egy Toyota Suprát, egy S2000 és a csodálatos Mazda RX-7-et, mindegyik LED világítással megspékelve. Azt hiszem jobb lesz, ha viszel napszemüveget is a bemutatóra.

Tokyo Drift sorozat

És itt van még két gép, mely tisztelettel adózik a Tokyo Drift előtt. Egy átalakított 350Z versenyez egy felturbózott Nissan Silvia S15-tel.

Tokyo Drift Sequence

A műsor január 19-én a londoni O2 Arénában kezdődik, majd Belgiumban, Olaszországban, Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Franciaországban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban, Svédországban, Norvégiában, Finnországban és Dániában is látható lesz.

A magyar közönségnek tehát jó eséllyel Bécsig kell utaznia, hogy szemtanúja legyen a lenyűgöző showműsornak.

Forrás: TopGear

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Stílussal a pályán – José Gutierrez kicsípett 1997-es Nissan 240SX-e
2017. november 23.
Létezik olyan drifter, akinek autója külseje épp olyan fontos, mint a bevett kanyarok szépségének kivitelezése? Nos, igen létezik!
2019 TRACKWOOD a Rabócsi Ringen a Drifting.hu szervezésében BMW E30
2019. augusztus 24.
Na meg én is ide értem Máriapócsra, Európa egyik legnagyobb drift versenyére

További hírek