Motorfrissítéssel érkezik a 2019-es Ford F-150 Limited

Frissítve:
2018-09-18, 21:59

A 2019-es F-150 Limited a Raptor 3.5 literes iker-turbófeltöltős V6-os erőforrását fogja kapni.

Ha a Ford F-150 Raptort enyhén túlzásnak érzed mindennapi használatra, de egy akkora pickupban érzed jól magad aminek a kerékívéig ér egy Miata teteje és még erős is, akkor a gyártó mutat neked egy másik opciót.

A Raptor szíve jön, az off-road felfüggesztése viszont nem. Az F-150 Limited a luxus és kényelmi szolgáltatásokban nyújt többet. Így a „flancos” pickup erőforrása 450 lóerő és 510 Nm nyomaték leadására lesz képes, akárcsak a Ford Performance által gyártott unokatestvér.

Ford F-150 menetközben fotózva 45 fokos szögből

Az utastérben a velúrral és bőrrel díszített elemek uralkodnak. A kétszínű Camel Black bőrülések hűthetőek, illetve fűthetőek, valamint deréktámaszt és masszázs funkciókat is integráltak beléjük. Kívül a 22-es alumínium felnik, valamint a rács és az ajtókilincsek krómborítása szintén a minőségi érzetet hivatottak kelteni.

A Ford F-150 Limited utasterében a bőr dominál

Annak érdekében, hogy a Limited modellt ne keverd össze a kisebb Ford F-150-essel, jól látható helyen, az orrán és hátulján is virít egy hatalmas "Limited" felirat, illetve a kabinban két helyen is találkozhatsz ezzel a pakettel, a küszöbön és könyöklőn is.

Az új kettős kipufogórendszer kellő öblösséget és morgást biztosít az iker-turbófeltöltős V6-os motor számára. Ezzel az új motorral az F-150 az Egyesült Államok legerősebb könnyű haszongépjárművévé avanzsál.

Az új Ford F-150 egy yacht mellett fotózva

Biztonság tekintetében sincs szégyenkezni valója a legfrissebb F-150 Limitednek. Az adaptív tempomat mellett többek között ütközés figyelő, aktív parkolósegéd és sávtartási, valamint sávelhagyásra figyelmeztető rendszere is van, ami őrzi az utasok épségét. Vontatáskor nagyon hasznos tud lenni a 360 fokos kamera és az extraként kérhető Pro-Trailer Backup asszisztens. Az utóbbi lehetővé teszi a sofőr számára, hogy egy tekerő gomb segítségével könnyebben manőverezzen a vontatmánnyal.

Sajnos sem a belpiaci, sem a globális árról nincs még információ, de a 2019-es F-150 Limited még ebben az évben a kereskedésekbe fog kerülni.

Forrás:

Címkék:

Kapcsolódó írások

Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban
A Ford 2 plug-in hibridet szán a kínai piacra
2017. április 07.
A Ford felfedte terveit a kínai piaccal kapcsolatban, hogy 2025-re széles palettával rendelkezzenek az elektromos, plug-in hibrid és egyéb elektromos járművekkel
Megjártuk a Budapesti Auto Show-t! - GALÉRIA
2017. október 27.
Az ötödik alkalommal megrendezett cégautó konferencia idén magával hozta többek között a Peugeot, BMW, Opel és a Nissan modelljeit is. De vajon mit tartogatott még a seregszemle?
Az új 2018-as Ford Focus: az első hivatalos képek
2018. január 07.
A következő generációs Focus hamarosan megérkezik. A hivatalos teaserek már napvilágot láttak, melyek már láttatni engedik a részleteket.