Nyerj egy Harley-Davidsont az alsóörsi Open Road Festen!

Tóth Balázs
Frissítve:
2018-09-18, 21:59

Ha a motorok szerelmese vagy, június 6-ától mindenképp kilátogatnod Alsóörsre, ahol egy eredeti Harley-Davidsont nyerhetsz, e mellett további izgalmas programokkal készülnek a szervezők.

Az Open Road Fest szervezői egy nagyszabású nyereményjátékkal készülnek, egyetlen fotóval tiéd lehet egy vadonatúj Street Rod Harley-Davidson! Nincs más dolgod, mint az AppStoreból vagy a Google Playből töltsd le a ROLL.world appot, majd olvasd be a a http://nyerj.openroadfest.hu/ weboldalon található QR kódot az alkalmazás segítségével. Készíts fényképet, és posztold nyilvánosan - ennyi elég is, hogy részt vehess a játékban. A sorsolásra a 19. Harley-Davisdon Open Road Festen kerül sor, 2018. június 9-én este derül ki a szerencsés nyertes neve.

A 2018-as Open Road Festen egy eredeti Harley Davidsont nyerhetsz

A 2018-as Open Road Festen egy eredeti Harley Davidsont nyerhetsz

Dobai Attila, a fesztivál igazgatója elmondta, hogy a helyszínre kilátogatók további játékokon való részvétellel tudják növelni esélyeiket arra, hogy ők pattanhassanak fel a fenevaddal. A Tankcsapda is jelen lesz, és a zenekar két tagja, Fejes Tomi és Sidi vállalják, hogy egy-két utast magukkal visznek Alsóörsre, természetesen motorkerékpárral.

A Tankacsapda mellett számos kitűnő rock-, metál- és blues banda gondoskodik a jó hangulatról. Fellép az Apocalyptica, a Canned Heat, a Leander Kills, a Paddy and the Rats, a The New Roses, a Zorall és a Zenevonat produkció az LGT sztárjaival.

A Tankcsapda is fellép az Open Road Festen

A Tankcsapda is fellép az Open Road Festen

Unatkozni biztosan nem fog senki, hiszen a programok igen változatosnak ígérkeznek. Lesz Lovas Rodeo Show, kaszkadőr- és műrepülő bemutató is. A kicsikre is gondolván indítanak jótékonysági Kids Race futamot, de további meglepetések is kilátásban vannak.

„A Harley-Davidson és a STIHL 2017-ben elkezdett írni egy közös sztorit, és úgy éreztük, hogy ezt mindenképp folytatni szeretnénk. Épp ezért a Gáborecz István faszobrászunk által tavaly kifaragott Fat Boy idén motorost kap, de további látványos showelemmel is készülünk a fesztiválra: lesz Timbersports-bemutató és hangerőverseny is a Hot Saw láncfűrészünkkel. Mi így durrantjuk be a lóerőinket” – mondta Papp Zoltán, a STIHL képviselője.

Az Open Road Fest Nemzetközi Erősember Bajnokság során 110 kilogrammos elemet fognak emelgetni a résztvevők. A megpróbáltatásra vállalkozók összemérik erejüket kamionhúzásban, kőgolyó emelésben, izlandi kereszt cipelésben és thor kalapács kitartásban is. Az egyéni- és csoportversenyek mellett amatőrök is kipróbálhatják magukat. Müller Attila, stábunk tagja - aki legutóbb a Mille Migliáról tudósított - a Harley sajtóeseményen már megmérettette magát, és kifejezetten jól teljesített.

Erősember versennyel is készülnek az Open Road Fest szervezői

Erősember versennyel is készülnek az Open Road Fest szervezői

„Ez lesz a főpróba a jövő évi jubileumi fesztiválunkra, így mindent megteszünk, hogy minden eddiginél nagyobbat robbanjon” – tette hozzá Dobai Attila a Harley-Davidson Open Road Fest igazgatója. „Természetesen a területen megrendezett programok mellett ezúttal is megtartjuk a hagyományos motoros felvonulásunkat szombaton délben, amelyen szerencsére minden alkalommal egyre többen vagyunk, a világ minden részéről. És persze idén is kedvezünk valamelyik fesztiválozónknak, hiszen utolsó nap kisorsoljuk a Harley-Davidson Street Rod motort.”

Az idei Harley-Davidson Open Road Festre tehét 2018. június 6-10. között kerül sor Alsóörsön. További információk a www.openroadfest.hu honlapon találhatók, valamint az esemény Facebook oldalán.
Forrás:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Harley motor
2015. május 17.
Te felülnél egy Harley-Davidsonra? Naná, pláne, ha még az iskolai eredményedet is javíthatod ezzel
Megérkezett a legújabb Harley Davidson!
2017. november 09.
A legenda bemutatta legújabb mdelljét, ami a „Sport Glide” nevet kapta. Az új üdvöskét országúti cirkálásra tervezték a mérnökök, megjelenése igencsak agresszív.

További hírek