Tiszteletét tette a Liberty Walk is Genfben

Frissítve:
2018-09-18, 21:58

A Genfi Autószalon általában a legnagyobb és leggazdagabb márkák tündökléséről szól, ami már a mainstream médiában az ember könyökén jön ki, de a Liberty Walk ott volt, hogy üdítő frissességet hozzon közéjük

Természetesen ezek viszik előre az autógyártást, de egy idő után már unja az ember a másik felüllicitálását, éppen ezért jelentett nagy örömet, amikor megpillantottam a Liberty Walk nevet olyan nagy márkák ölelésében, mint a KIA, Jaguar és a Red Bull.

Liberty Walk Ford Mustang tuning

Ugyan a szórólapokon nem volt feltüntetve a húzónevek között, már hétfő délután az Év Autója választást követően is gyanús volt, hogy bizony itt vannak igazi műértők is, mivel a szerkesztőség tagjaival egy LB 458-ra csorgattuk a nyálunk hazafele menet a kiállítók parkolójában.

Liberty Walk által átépített Ferrari

A japán garázs történetéről már korábban is jelent meg cikk az Alapjáraton, ezt most nem részletezném, inkább a jelenlegi helyzetükkel foglalkozom. Kato-Sanék négy autót vonultattak fel a showra, egy Nissan GT-R, BMW M4 Cabrio, Ford Mustang és egy Lamborghini Aventador személyében. A neten számos képet láttam már ezekről az autókról, de amilyen látványt élőben nyújtanak, az egyszerűen hihetetlen!

Liberty Walk Lamborghini Aventador a Genfi Autószalonon

Épített autós körökben is sok mindent láttam már, nemzetközi helyszíneken is, de nehezen fogható bármi is a Liberty Walk földre rakott szuperautóihoz. Elképesztő széles felnik, tökéletes illesztések és a legfinomabb ízléssel kiválasztott kiegészítők jellemzik mind a négy kiállított autót.

Liberty Walk stand a Genfi Autószalonon
Természetesen nem csak külső átalakításokat végeznek ezeken az autókon, egyedileg bármilyen kérést megvalósítanak. Ezekből szintén elhoztak egy kis kedvcsinálót, például egy hibátlanul megmunkált, távirányítóval nyitható kipufogószeleppel ellátott kipufogó rendszer is pihen a standon.

A csapatot elkísérte a hivatalos japán fotósuk is, akit nyugodtan szólítsatok meg, ha kilátogattok Genfbe, szívesen elegyednek bárkivel szóba egy rövid beszélgetés erejéig. Ugyanez igaz a shopos eladókra is, érdemes bevásárolni néhány apróságot, ha szimpatikus vagy, még ajándékot is adnak a srácok!

Liberty Walk stand a 2018-as Genfi Autószalonon
Testközelből megtekintve azonnal érthető, hogy a Liberty Walk miért válik egyre népszerűbbé Japán és az Egyesült Államok után Európában is. Egyszerűen nem lehet belekötni az elképzeléseikbe és a kivitelezésbe sem, a munka minősége tökéletes.

Liberty Walk BMW-tuning

A kérdés már csak az, hogy elég bátor vagy-e, hogy egy több tízmilliós szuperautót egy kis japán csapat karmai közé engedsz. Remélhetőleg idei szereplésük után is megkapják a megérdemelt figyelmet és több nyitott elme ad be megrendeléseket az LB-Works számára.

Kapcsolódó írások

1977 Austin Mini 600 lóerővel
2019. július 13.
Hát tényleg nem! A 600 lóerősre tuningolt Austin Mini egészen más élményt nyújt, mint az eredeti 34 lovas verzió.
2019. március 06.
A világ egyik legnagyobb Autószalonjára több gyártó is kihozta a jelenlegi Formula 1-es versenyautóját
Egy tuning garázsból világhódító cég? Kato Wataru-nak sikerült!
2017. október 16.
Kato Wataru-nak sikerült, és ez bizony az Ő sztorija: hogy lett nem egész 10 év alatt a világ egyik meghatározó tuningcége, aki bátran hozzányúl a legvadabb autókhoz is
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban