hétfő - 2022. szeptember 26.
11.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 688 Ft
D 764 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A zöld gyep sportautója: Mercedes Garia

A golf folyamatosan egyre népszerűbb sporttá válik kis hazánkban. A fejlődő és népesedő golfpályákra elengedhetetlen kellék a jó golfkocsi.

Természetesen a legegyszerűbb példányok is ki tudják elégíteni az átlagfelhasználók igényeit, de ha esetleg többre vágysz, a Garia különlegességei közül érdemes szemezni. A legexkluzívabb golfautógyár szinte már szürreális értékű kiadásokat is készít, volt már Mansory Edition nevű járgányuk, ami 82000 dolláros áron kelt el. Legújabb együttműködésük a Mercedesszel született, a cél a golfpályák sportautójának megalkotása volt. Továbbá a Mercedes nem titkolt célja a modern luxusvilág különböző területein is érvényesülni.
A fickós kis golfautó közútra is alkalmas

Mit tud a Garia Merci?

Akármennyire is hihetetlen, a golfkocsik piacán sem könnyű már újat mutatni, így a gyártóknak ki kellett tenniük magukért. A Garia "sportkocsijáról" a  dupla lengőkaros futóművet, tárcsafékeket, 80 kilométeres hatótávot emeli ki. Persze mit sem érne egy nagy teljesítményű golfautó végsebesség nélkül, a Garia-Merci 30 km/h-nál szabályoz. 
Ízléses lett a golflabda mintás betét

A fényűzés alapfeltétele, hogy a külcsín a lehető legextravagánsabb legyen. Az utastér anyaga nem más, mint carbon. A modern vonalak és az ötágú könnyűfémfelnik sugározzák az exkluzivitást. A fekete tető és felnik kontrasztja a kecses fehér kasztnival nem is lehetne elegánsabb. A külső betét mintája golflabdára hajaz, de egyáltalán nem tolakodó.
A tartók enyhe dőlése apróságnak tűnhet, de kényelmes funkció

A beltér lounge stílusban született, az utazást kényelmes fehér bőrülésekben töltheted el. A 10.1"-os nagyfelbontású kijelző jól átgondolt menürendszerrel teszi kényelmesebbé a vezetést, sőt a pálya térképe és a játék állása is nyomon követhető rajta. Az okostelefon támogatás manapság elmaradhatatlan funkció, ez is megtalálható a Gariában, kihangosítóval együtt. A frissítő italok megfelelő hőmérsékletéért az ülőhelyek alatti hűtő felel. Található még egy tálca a golflabdáknak is, a rend kedvéért.
A belső végtelenül minőségi érzetet kelt

A Mercedes-Benz szerepet vállalt a golftáskák elhelyezésének megreformálásban is. Az autó hátulján elhelyezett kis légterelő a táskatartó is egyben. A megszokott, merőlegesen elhelyezett ütők helyett, a Garia hátuljába 30 fokos dőléssel simulnak be a kulcsfontosságú eszközök, ezáltal könnyebb őket felismerni és kivenni is. Egyelőre ugyan csak kettő darabot készített a Dán gyártó, a közönség fogadtatása pozitív, és a sorozatgyártás hamarosan megindulhat.

Ajánlott oldal:

Balaton Golf

Prémium termékeket vagy szolgáltatást kínál a cége?

Amennyiben Ön is olyan klub vagy cég tulajdonosa, amely prémium termékeket vagy szolgáltatást értékesít, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@alapjarat.hu címen vagy a +36-20-299-58-30-as telefonszámon.
Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!