Szponzorált videó - A Volvo bemutatja: Moments

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

A Volvo autói mindig is a legtökéletesebb biztonsági szempontok szerint épültek. Már az előző XC60 is hiba nélkül végzett az NCAP tesztjein. Utódja még magasabbra tette a lécet, erről készült kisfilm.

Ha bármilyen reklámblokkoló eszközt használsz, a videó esetleg nem jelenik meg. A videó megtekintéséhez kapcsold ki reklámblokkoló eszközöd.

Volvo xc60

Az új Volvo XC60 nem csak dizájnos, de fejlett technológiát kínál

"Néha azok a pillanatok a legjelentőségteljesebbek, amik meg sem történnek." Ezen felvetésen alapul az új XC60 drámai és elgondolkodtató kisfilmje. Mit is jelent ez valójában?

 

 

A balesetek 94%-át emberi tényezők okozzák. A Volvo hisz abban, hogy a fejlett biztonsági rendszerek használatával csökkenthető az emberi hiba, valamint az ezáltal bekövetkező balesetek száma. „A biztonság a szíve mindennek, amiért a Volvonál dolgozunk. Mindig így volt, és mindig is így lesz. Ezzel a filmmel reméljük, fel tudjuk hívni az emberek figyelmét arra, hogy miért törekszünk a biztonságra, és milyen fontos ez mindannyiunk számára” – mondta Björn Annwall a Volvo Csoport képviseletében.

A Volvo már többször bizonyította, hogy a fejlett biztonsági technológia mekkora erővel bír a közlekedésben. Egy jól átgondolt mérnöki vívmány nem csak az utasok, de az autó körül levők életét is megmentheti. A film egy fiatal lány útját követi az iskolakezdés napján. A kislány elkövetkezendő éveibe nyerhetünk ekkor pillantást, hogy mi is vár rá a nagybetűs életben. Felnőtté válás kérdései, világutazás, letelepedés, majd egy boldog család nevelése. Ez egy hirtelen megszakadással ér véget, amikor a lány egy közeledő Volvo elé lép. A Volvo XC60 biztonsági rendszere felismeri az úton átkelő lányt és automatikus vészfékező rendszerrel megállítja az autót, ami így akár egy egész életet megváltoztató ütközést kerül el. A gondolatébresztő tanulság ekkor jelenik meg: a skandináv gyártó továbbra is úttörője a feltétel nélküli biztonságnak, ami az elkövetkezendő autóikban is visszatükröződik.

Volvo XC60

Drámai és egyben elgondolkodtató kisfilm a Volvotól

A cikket a Volvo szponzorálta.

Kapcsolódó írások

Mitsubishi SUV
2019. május 25.
A Mitsubishi 2020-tól teljesen átalakítja szabadidő-autó kínálatát, hogy az sokkal átláthatóbb legyen a jelenleginél
Toyota RAV4 2019
2018. november 16.
A fejlesztőknek annyira tetszett a végeredmény, hogy a RAV4 városi terepjáróból abszolút el tudnak képzelni egy versenybe illő kivitelt is.
Új 4x4-es Volvo a láthatáron
2018. január 24.
Megérkezett az XC40 D4, méltó ellenfele a Range Rover Evoque-nak, emellett meglepően Volvo!
Játék! Ismerd fel a 10 SUV-ot hűtőrácsuk alapján!
2017. augusztus 19.
Legújabb kvízjátékunkban 10 SUV hűtőrácsáról készült fotót mutatunk. Tippeld meg, hogy melyik utcai terepjáróhoz tartoznak a képek!