Szponzorált videó - A Volvo bemutatja: Moments

Frissítve:
2018-09-18, 21:56

A Volvo autói mindig is a legtökéletesebb biztonsági szempontok szerint épültek. Már az előző XC60 is hiba nélkül végzett az NCAP tesztjein. Utódja még magasabbra tette a lécet, erről készült kisfilm.

Ha bármilyen reklámblokkoló eszközt használsz, a videó esetleg nem jelenik meg. A videó megtekintéséhez kapcsold ki reklámblokkoló eszközöd.

Volvo xc60

Az új Volvo XC60 nem csak dizájnos, de fejlett technológiát kínál

"Néha azok a pillanatok a legjelentőségteljesebbek, amik meg sem történnek." Ezen felvetésen alapul az új XC60 drámai és elgondolkodtató kisfilmje. Mit is jelent ez valójában?

 

 

A balesetek 94%-át emberi tényezők okozzák. A Volvo hisz abban, hogy a fejlett biztonsági rendszerek használatával csökkenthető az emberi hiba, valamint az ezáltal bekövetkező balesetek száma. „A biztonság a szíve mindennek, amiért a Volvonál dolgozunk. Mindig így volt, és mindig is így lesz. Ezzel a filmmel reméljük, fel tudjuk hívni az emberek figyelmét arra, hogy miért törekszünk a biztonságra, és milyen fontos ez mindannyiunk számára” – mondta Björn Annwall a Volvo Csoport képviseletében.

A Volvo már többször bizonyította, hogy a fejlett biztonsági technológia mekkora erővel bír a közlekedésben. Egy jól átgondolt mérnöki vívmány nem csak az utasok, de az autó körül levők életét is megmentheti. A film egy fiatal lány útját követi az iskolakezdés napján. A kislány elkövetkezendő éveibe nyerhetünk ekkor pillantást, hogy mi is vár rá a nagybetűs életben. Felnőtté válás kérdései, világutazás, letelepedés, majd egy boldog család nevelése. Ez egy hirtelen megszakadással ér véget, amikor a lány egy közeledő Volvo elé lép. A Volvo XC60 biztonsági rendszere felismeri az úton átkelő lányt és automatikus vészfékező rendszerrel megállítja az autót, ami így akár egy egész életet megváltoztató ütközést kerül el. A gondolatébresztő tanulság ekkor jelenik meg: a skandináv gyártó továbbra is úttörője a feltétel nélküli biztonságnak, ami az elkövetkezendő autóikban is visszatükröződik.

Volvo XC60

Drámai és egyben elgondolkodtató kisfilm a Volvotól

A cikket a Volvo szponzorálta.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1984 Ford Bronco XLT, barna SUV, elölnézet, oldalnézet, balról
2019. szeptember 14.
1980-ban mutatkozott be a Ford Bronco harmadik generációja. Az évek múlásával több apró módosításon esett át, de a széria csak 1984-ben nyerte el legmarkánsabb jellegzetességeit
Volvo xc90 elektromos
2020. január 26.
2022-ben érkezhet a hétüléses SUV tisztán elektromos változata.

További hírek