A 16. HunGarian Baja legemlékezetesebb pillanatai - GALÉRIA

Közzétéve:
2019-08-12, 15:31

Pénteken a szervízparkban és a rajtceremónián, szombaton pedig a döbröntei patakátkelésnél fotóztam.

Már a rajtceremónia előtt egy hatalmas bukás borzolta a kedélyeket, de végül szerencsésen alakult az eset.  A HunGarian Baja először látogatott el Várpalotára, nem úgy mint én. Pénteken már a sajtóiroda nyitására a Thury-várhoz értem, majd a szervízparkba vezetett utam, ahol megmutattam, hogy az Alapjárat is jelen van.

Az ilyenkor szokásos körök lefutása után egy gyors ebéd következett, majd délután körbe fotóztam a járműveket. Aztán kimentem a lőtérre, de sajnos Zitzewitz bukása miatt mindenki meg volt feszülve, mert a legrosszabbtól tartottak. Végül kiderült, hogy nincs komoly baj. Az időveszteség miatt törölték a szakaszt, a rajtceremónia ugyan csúszott egy kicsit, de a csodálatos környezet feledtette ezt velem. Este tíz óra után el is tudtam indulni a szállásra.

Hungarian baja patakátkelés

Szombaton kicsit később kezdődött a nap, a sajtóiroda és a szervízpark után elindultam Döbröntére, ahol a szakasz egyik leglátványosabb része, a patakátkelés volt. Innen nem is mentem másik pontra. Szerencsére Ádám a porolós lőtéren csattogtatta a gépét, az ő képeit holnap láthathatod majd. A por előtt viszont jöjjön a víz, az árnyék és a fény játéka:

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Alapjárat helyszíni tudósítás

Kapcsolódó írások

A HunGarian Baja pénteki napja képekben
2018. augusztus 13.
Az Alapjárat a MAMS Tereprali Szakágának online médiapartnereként segíti a sportág népszerűbbé tételét. Ennek az együttműködésnek a részeként a tereprali világkupa magyar fordulóján, vagyis a jubileumi, 15. HunGarian Baján kiemelt szerepet kapott a website.
Az év utolsó Parkoló Parádéja - GALÉRIA
2017. október 16.
Október 15-én, vasárnap került megrendezésre a 2017-es év utolsó Parkoló Parádéja, ahol hömpölygő tömeg és káprázatos autóáradat fogadott minket

További hírek