Már a rajtceremónia előtt egy hatalmas bukás borzolta a kedélyeket, de végül szerencsésen alakult az eset.  A HunGarian Baja először látogatott el Várpalotára, nem úgy mint én. Pénteken már a sajtóiroda nyitására a Thury-várhoz értem, majd a szervízparkba vezetett utam, ahol megmutattam, hogy az Alapjárat is jelen van.

Az ilyenkor szokásos körök lefutása után egy gyors ebéd következett, majd délután körbe fotóztam a járműveket. Aztán kimentem a lőtérre, de sajnos Zitzewitz bukása miatt mindenki meg volt feszülve, mert a legrosszabbtól tartottak. Végül kiderült, hogy nincs komoly baj. Az időveszteség miatt törölték a szakaszt, a rajtceremónia ugyan csúszott egy kicsit, de a csodálatos környezet feledtette ezt velem. Este tíz óra után el is tudtam indulni a szállásra.

Hungarian baja patakátkelés

Szombaton kicsit később kezdődött a nap, a sajtóiroda és a szervízpark után elindultam Döbröntére, ahol a szakasz egyik leglátványosabb része, a patakátkelés volt. Innen nem is mentem másik pontra. Szerencsére Ádám a porolós lőtéren csattogtatta a gépét, az ő képeit holnap láthathatod majd. A por előtt viszont jöjjön a víz, az árnyék és a fény játéka: