2022. augusztus 11. | 11:52

Egy interjúban rántotta le a leplet a turpisságról.

A Vanity Fair mélyinterjúban Hamilton számos témát érintett, többek között az FIA ékszer-szabályát is. A hétszeres bajnok elmondta, soha sem volt a rajongója annak, hogy megmondják, mikor mit csinálhat.

Az ékszer-szabály valójában nem új, már 2005 óta létezik, de idén kezdték el fokozottabban felügyelni, hogy betartják-e a pilóták. Hamilton tiltakozásképpen a Miami Nagydíj előtt számos gyűrűvel és nyaklánccal felékesítve jelent meg a sajtótájékoztatón.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN F1 (@espnf1)

Mint ismert, Hamilton azt állította, legalább két olyan testékszere van, amit nem lehet eltávolítani, és célozgatott rá, hogy intim helyen lehet az egyik. Végül Hamilton felfedte az interjú során, hogy átverte az FIA-t, hiszen nincs máshol piercingje. Ugyanakkor nagyon élezte, hogy a testület tagjai azt találgatják, hogy mégis milyen testrészében lehet az a bizonyos eltávolíthatatlan piercing.

Bár Hamilton sokáig nemtetszésének adott hangot a szabály betartatása kapcsán, végül meghátrált és eltávolította az ékeszereit. Hamilton úgy véli, hogy a szabályfrissítés ellene irányult, hiszen egyedül ő az a pilóták közül aki ékszereket visel.

Nyitókép: Depositphotos