csütörtök - 2022. October 06.
20.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 675 Ft
100 702 Ft
D 760 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Az első budapesti SuperEnduro GP képekben!

Repülő motorok és benzingőz, mi kell még?

Tíznél is több versenyző, a világ legjobbjai egy szűk épített terepen méri össze tudását különböző országok nagyvárosainak sportarénáiban. A pályán található homokos, köves, fás és mátrix szakasz rendesen próbára teszi még a profikat is. Hatalmas igénybevételnek vannak kitéve ezek a motorok, illetve a nyomvonal bizonyos részein szerintem nagyobb szerepe van a szerencsének, mint a tudásnak, ugyanis a kövekre és a farönkökre nem mindegy, hogy milyen szögben érkeznek rá. Egyszerre 14 versenyző volt a pályán, a Papp László Sportarénában található pálya azonos a legnagyobb SuperEnduro helyszínnel, a Tauron Krakow Arénában kialakított track-kel, ezért is sikerült igencsak látványosra a show!

Sosem voltam még ilyen versenyen és annak ellenére, hogy a sajtós belépőmmel is csupán a nézőtérről tudtam fotózni nagyon tetszett. Ebből a helyzetből kellett kihozni, amit lehetett, minden tőlem telhetőt megtettem a legjobb szögek megtalálásáért. 

Ez a végeredményen is meglátszik, remélem te is megtalálod benne a kedvenced. Fentről, a vendégek közül még jobban rá is lehetett látni a pályára és körbe tudtam járni. Többször előfordult az este folyamán, hogy egy-egy motor elhagyta a pályát ezzel a lent lévő személyzetet is veszélyeztetve. Az ígéretek szerint jövőre visszatér a magyar fővárosba a sorozat, ha így lesz akkor ott a helyünk!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!