péntek - 2022. december 09.
2 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 683 Ft
D 700 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Bemutatta új F1-es versenyautóját a Haas

2022. február 04. | 14:46

Az amerikai csapat idén szeretne felzárkózni a középmezőnyre.

Február 4-én kezdetét vette az autóbemutatók sora az F1-ben, az első fecske a Haas F1 Team vadonatúj járgánya (VF22), amivel Mick Schumacher és Nyikita Mazepin próbálja feledtetni az istálló borzalmas tavalyi szezonját.

A Haas 2021-ben semmit nem foglalkozott az aktuális autójával, minden erejével 2022-re koncentrált. Mivel a többiek rendesen fejlesztettek, Schumacher és Mazepin állandóan a mezőny végén körözött a versenyeken, jókora hátrányban, még a pontszerzés is esélytelen volt a csapat számára.

A futamok helyett az új versenygép fejlesztésére koncentrált az istálló, amely idén nem akar nevetség tárgyává válni, és felzárkózna a középmezőnyhöz. A képeken látható autó egy leegyszerűsített modell, a Haas még nem fedte fel minden kártyáját, a végleges verziót a szezont megelőző teszteken láthatjuk majd először.

De ez jó lehetőség volt arra, hogy megmutassák az új festést, illetve a szurkolók most már tudják, hogy nagyjából milyen kinézetre számíthatnak az autóktól, vélhetően a többi csapat sem fog drasztikus módon eltérni az itt látható aerodinamikai megoldásoktól.

Korrekt dobozos: Renault Kangoo 1.5 dCi 2022 - Teszt Már itthon is kapható a többféle változatban készülő Piaggio Porter NP6

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!