Eldőlt: Formula sorozatban folytatja Keszthelyi Vivien

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2021-03-30, 08:42

Hosszú várakozást követően hivatalossá vált, hogy hol folytatja a fiatal reménység.

Keszthelyi Vivien a téli motorsportos szünet alatt folyamatosan célozgatott arra, hogy hamarosan bejelenti, hogy hol fogja folytatni a pályafutását. Rendszeresen szerveztek neki tesztlehetőségeket és folytak a tárgyalások is.

Most a közösségi oldalán posztolta, hogy a 2021-es évben az Euroformula Open Championship sorozatban fog versenyezni, ahol az őt leigazoló Team Motopark tavaly a második helyen végzett az összetett konstruktőri tabellán.

A bejelentéssel kapcsolatban különösen érdekes lehet, hogy korábban milyen nevek fordultak meg ennél az istállónál vagy ebben a sorozatban, hiszen a 2019-es szezonban itt versenyzett a most a Forma-1-ben debütáló Yuki Tsunoda, vagy az F2-es Liam Lawson is.

Keszthelyi Vivien a teszten menet közben oldalról

Egy jó szereplés kiváló ugródeszka lehet Keszthelyi Viviennek, amely reményeink szerint hasonlóan Tóth László F3-as szerződésének sikeréhez szintén fontos lenne a magyar motorsportnak.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek