F1: Az Alpine után a Mercedes jövőre is fekete lesz?

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2021-01-15, 09:51

Nehéz lesz különbséget tenni, ha a franciák autója tényleg ilyen fekete lesz.

A minap mutatta be a Renault a forradalmi tervezetét az elkövetkezendő öt évre vonatkozóan. Ennek része volt az Alpine F1 Team arculatának prezentálása is, amely meglehetősen fekete lett, pedig a márka inkább a kék alapszínben utazik. Ez persze még nem azt jelenti, hogy végleges festés lenne, de az alapja valami hasonló lehet.

A 2020-as Mercedes és a Alpine 2021-es festése egymás alatt

Most a Mercedes is tett egy célzást arra, hogy milyen lehet a jövő évi autó külseje: ismét fekete lehet, aminek értelmében lassan akár fekete nyilak is lehetnek a legendás ezüst helyett. Érdekes kérdés, hogy ha az Alpine F1 Team csapata valóban fekete színben fog pompázni, akkor hogyan fogjuk megkülönböztetni egymástól őket hiszen, ha gyorsan pörgő események vannak, akkor hirtelen összecserélhetjük őket.

Az autóbemutatókra még várni kell, ezekre leghamarabb február végén kerülhet sor. A 2021-es szezon előtti legnagyobb kérdőjel pedig szintén a Mercedeshez köthető Sir Lewis Hamilton személyében, aki még mindig nem írta alá az új szerződését.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Kallakis az üzletember és a Brown GP ünneplése
2019. október 06.
A pókeres berkekben is jól ismert üzletember, Achilleas Kallakis is bejelentkezett anno a Brawn GP megvásárlásért.
Aston Martin Vantage versenyautó modell féloldalról
2020. november 18.
Jövőre új járgányt kaphat Bernd Mayländer. A versenyek felén akár egy Aston Martin Vantage modellt is láthatunk a mezőny elején.

További hírek