Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 09.
0 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 573 Ft
100 634 Ft
D 593 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

F1: Az Alpine után a Mercedes jövőre is fekete lesz?

2021. január 15. | 10:51

Nehéz lesz különbséget tenni, ha a franciák autója tényleg ilyen fekete lesz.

A minap mutatta be a Renault a forradalmi tervezetét az elkövetkezendő öt évre vonatkozóan. Ennek része volt az Alpine F1 Team arculatának prezentálása is, amely meglehetősen fekete lett, pedig a márka inkább a kék alapszínben utazik. Ez persze még nem azt jelenti, hogy végleges festés lenne, de az alapja valami hasonló lehet.

Most a Mercedes is tett egy célzást arra, hogy milyen lehet a jövő évi autó külseje: ismét fekete lehet, aminek értelmében lassan akár fekete nyilak is lehetnek a legendás ezüst helyett. Érdekes kérdés, hogy ha az Alpine F1 Team csapata valóban fekete színben fog pompázni, akkor hogyan fogjuk megkülönböztetni egymástól őket hiszen, ha gyorsan pörgő események vannak, akkor hirtelen összecserélhetjük őket.

Az autóbemutatókra még várni kell, ezekre leghamarabb február végén kerülhet sor. A 2021-es szezon előtti legnagyobb kérdőjel pedig szintén a Mercedeshez köthető Sir Lewis Hamilton személyében, aki még mindig nem írta alá az új szerződését.

  • Címkék:
  • F1
Presztízscsatát nyert a Mercedes a BMW-vel és az Audival szemben Mentő előtt büntetőfékezett a jobbról előző autós az M7-es belső sávjában – VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!