F1: Hamilton teljes kikapcsolódásra vágyik a nyári szünet alatt

Közzétéve:
2019-08-19, 19:44

A világbajnoki pontverseny vezetője a Forma-1-től távol tölti szabadságát – teljesen feltöltődve kíván visszatérni az idény második felére.

Társszerző: Hajdu Balázs

Lewis Hamilton meggyőző fölénnyel vezeti a 2019-es világbajnoki pontversenyt. A Mercedes versenyzője 62 ponttal előzi meg csapattársát, Valtteri Bottas-t. Az ötszörös világbajnok kemény folytatásra számít, éppen ezért szakít a hagyományokkal, és a hiperaktív, csillogó nyaralásokkal. Az idei nyári szünetben teljes testi és szellemi kikapcsolódásra vágyik.

„Korábban 100%-os állapotban vonultam nyári szabadságra. Most nem érzem magam abban az állapotban. Szükségem van egy kis feltöltődésre, hogy maximális energiával vágjak neki a szezon második felének. A közelmúltban betegséggel küszködtem. A mostani nyári szünetben a teljes gyógyulás érdekében változtatok az életstílusomon” - mondta az ötszörös világbajnok.

Hamilton futamgyőzelmét ünneplik a szerelők
Hamilton 12 futamból 8-at megnyert a 2019-es szezon első fele során

Hamilton elismerte, hogy nagyon vágyott egy kis levegőváltozásra.

„Rengeteg időt fogok a családommal tölteni. Normál esetben éjszakai bagoly vagyok, és nem alszom sokat, ám ezen is változtatni fogok. Talán még a meditációt is kipróbálom, valamint egészségesebben fogok élni. A közeli barátaim is ezt tervezik, úgyhogy sokkal könnyebb dolgom lesz. Izgatottan várom ezt az időszakot” - tette hozzá Hamilton.

Hamilton hüvelykujjával felfelé fejezi ki elégedettségét
Idén nyáron visszavesz a partizásból Hamilton

Lewis Hamilton úgy véli, hogy az elmúlt négy versenyen két futamgyőzelmet begyűjtő Max Verstappen, Valtteri Bottas, és a Ferrari két pilótája is őt akarja majd legyőzni Spában.

„Szerintem sokkal nehezebb lesz számunkra a szezon második fele. Az autónk kiváló, ki kell hoznunk belőle a maximumot. Nagyon örülök, hogy izgalmasabbak lettek a futamok, hiszen a Száguldó Cirkuszt mostanában annyi kritika érte. A Red Bull formajavulása számos remek csatát ígér a jövőben is. Spában és Monzában a Ferrari is esélyes lehet, a hosszú egyenesek nekik kedveznek. Mi mindent megteszünk, hogy az ellenfeleink előtt maradjunk” - összegzett a hatodik bajnoki címére hajtó Hamilton.

Forrás:

További autós hírek

Mentőautó ütközött személyautóval Nyíregyházán, a Pazonyi úton vasárnap este. A baleset következtében a gépkocsiban utazó 31 éves nő a helyszínen életét vesztette. További...

Olvasónktól kaptuk a videót az Illatos úti tahó teherautósról. Írja: “Az illatos út elején egy teherautó a tilos jelzés ellenére piros lámpánál és...

Elképesztő állapotban szeretett volna a következő videó “főhőse” autót vezetni. Olvasónk, aki megakadályozta ezt, a következőt írta: “Akkor kezdtem el felvenni, miután kiesett...

Viber közösségünkbe küldtek egy videót, amin már megint egy magát rettentően jó sofőrnek képzelő autós kezd előzésbe. Persze a gond nem is ezzel...

Tilos jelzést mutatott a sorompó, de a vonatra aztán hiába vártak az autósok. Pedig a többség megállt, ahogy az elő van írva, csakhogy...

Kapcsolódó írások

McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
James Hunt cigarettázik
2016. június 15.
Nem volt még egy olyan résztvevője a Forma-1-nek, aki versenyzőként és kommentátorként is maradandót alkotott. 1976 világbajnoka örökké fennmarad a sportág rajongóinak emlékezetében
Hegedűs Andor a Red Bull Racing épülete előtt, szemből fotózva
2018. november 21.
Andor egy olyan karriert futott be eddig, amire sok benzinvérű társammal együtt ámulattal tekintünk . Az alábbi interjúból kiderül, hogyan került a Formula 1 egyik legelitebb csapatába tervezőmérnökként!
2018. december 16.
11 kérdés a szezon második feléről olyan kérdésekkel, hogy min sértődött meg Bottas Magyarországon, mennyi ideig nem nevetne Oconnal Verstappen, és milyen állathoz hasonlította magát vajon Hülkenberg?