Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
kedd - 2023. december 05.
-0.5 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

F1: Megint bajban lesz Hamilton? A hírek szerint már az indításkor műszaki hibával szembesültek a Mercedesnél

2023. február 16. | 13:02

A Mercedes 2023-as autóját tegnap mutatták be, de máris baj lehet vele.

Az idei szezonban ismét fekete színben fognak pompázni a Mercedes versenyautói. A W14-es kódjelű modellt egyébként tegnap mutatták be Silverstone-ban.

Hamiltonék nem húzták sokat az időt, délután már pályára is vitték az autót, amire hivatalosan filmforgatási idő keretein belül adódott lehetőségük. Nem tartott azonban sokáig a körözés, ugyanis az új kocsinak motorproblémái adódtak sajtóhírek szerint, és le is állt.

Állítólag nem komoly a baj, ami abból fakadt, hogy rosszul volt illesztve az erőforrás és a kasztni. A Motor.es információi szerint egyszerűen orvosolható gyújtási gondok léptek fel.

Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője abban bízik, hogy idővel képesek lesznek az élmezőnyben harcolni. Szerinte az idei évnek hátrányból futnak neki.

Az istálló első embere úgy véli, mind a Red Bull, mind a Ferrari egy lépéssel előttük jár. Abban bíznak a Mercedesnél, hogy az idény közbeni fejlesztésekkel meg tudják majd szorongatni a riválisaikat.

Egy későbbi sajtótájékoztatón tisztázta, hogy mit értetett az alatt, hogy “idővel”. Elmondta, negyed órán keresztül töprengett azon, hogy beletegye-e a mondatába ezt a szót.

Elmondta, hogy minden erejükkel azon dolgoznak, hogy versenyben legyenek. Ugyanakkor szeretne a realitások talaján maradni, és egyelőre nem tudja megmondani, mikor jön el ez a pillanat.

A filmforgatásról készült videó:

Mercedes
Megreformálná az Európai Unió, hogy milyen buszok és teherautók közlekedhessenek Autósok figyelem: fontos határidőre figyelmeztet a NAV, aki nem fizet, bajba kerülhet

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!