2024. március 15. | 23:31

Szoros lesz a küzdelem a Formula E tizedik szezonjában. A 16 fordulóból már három lement, egyet Mexikóvárosban, kettőt a Rijád melletti Diriyah-ban, Szaúd-Arábiában tartottak meg. A következő megálló São Paulo lesz március 16-án. Cikkünkben körüljárjuk, hogy kik az esélyesek, akikre fogadni lehet a Spinanga online kaszinó oldalán.

A brazil futam lehetséges győztese vagy Jake Dennis (Andretti), vagy Nick Cassidy (Jaguar) lesz, akik fej-fej mellett, 4,20-szoros szorzóval. Az arab országban ebben az időrendi mindketten nyertek futamot, így nem lenne csoda, ha kettejük közül intené le valamelyiküket a kockás zászló. Cassidy javára szólhat viszont a szezon eddig nyújtott teljesítménye. A harmadik fordulóban elért győzelme mellett kétszer állhatott fel a dobogó harmadik fokára is.

A Jaguar stabil teljesítménye miatt a fogadóirodák Mitch Evanst is előkelő helyre teszik, ő ötszörös szorzót tudhat magának. Vele szemben Pascal Wehrlein (Porsche), aki Mexikóban pole-ból az élen végzett, továbbá második a sofőrök bajnokságának második helyén áll, kilencszeres oddsot kapott.

Akinek a 15-szörös szorzó a határ, megpróbálkozhat Jean-Éric Vergne-nyel (DS Penske) vagy Sébastien Buemivel (Envision). Igaz, utóbbi az első tízben utóbbi csak egyszer találta magát, eddig.

Kép forrása: Depositphotos

Ha nagyon próbára akarod tenni szerencsédet, érdemes megpróbálkozni egy online kaszinó Magyarország területén képviselettel bíró fogadóirodájánál a két Mahindrával, de Vries-szel és Mortarával. Az AlphaTauri egykori pilótája stabilan tartja a 15-17. helyezéseket az idei szezonban, így betett pénzeteket, ha sikerrel jártok, 120-szor annyit kaptok vissza. Mortara esetén ez az összeg mindjárt több, mint kétszer akkora lenne.

A fogadóirodák Dan Tictumot (ERT) és Jehan Daruvalát (Maserati) látják a legesélytelenebbnek a brazil pályán. 1000 forintos fogadás esetén 400 ezret lehetne visszakaparintani egy győzelem esetén, ami, tegyük hozzá, nem kis pénz.

Ha az egész szezonra akarnál fogadni, annak sincs akadálya. A fogadóirodák Nick Cassidy-t találják a legesélyesebbnek. A Jaguar csapata 78 ponttal fölényesen vezeti a bajnokságot, abból 57-et szerzett az új-zélandi. A jelenleg 24 ponton álló tavalyi világbajnok, Jake Dennis az előző futamos kiesése miatt 3,75-ös szorzót kapott, bár az Andretti versenygépében van akkora kraft, hogy az éllovassal szembe tudjon szállni.

10-szeres szorzó alatt Mitch Evansszel vagy Pascal Wehrleinnal lenne érdemes próbálkozni. A fogadóirodák előbbinél ötszörös, a pontverseny jelenlegi második helyezésénél pedig kilencszeres szorzóval fizetnek.

A fogadóirodák szeretik előnyben részesíteni a régebbi bajnokokat is. Jean-Éric Vergne, a sportág eddigi egyetlen kétszeres vb-győztese „csak” 15-szörösen fizet vissza, Buemi 26-szorosan. Közéjük ékelődik be Robin Frijns, az Envision Racing másik pilótája, aki jelenleg hetedik helyen áll a pontversenyben. Frijns a legutóbbi alkalommal a dobogó középső fokára állhatott fel Cassidy és Oliver Rowland (Nissan) mellé.

Idehaza elég sokan szeretnek extrém fogadásokat kötni. Több online kaszinó Magyarország játékosai számára is kínál ilyen lehetőségeket. A 22 fős mezőny majdnem fele százszoros szorzóval, vagy jóval a felettivel bír. A jelenleg 18. António Félix Da Costa, a 2020. év világbajnoka 100-szorosan, míg Lucas Di Grassi (ABT Cupra) ezerszeresen fizet.

Az igazi legendák befektethetnek Dan Tictumba vagy Jehan Daruvalába is, ha a tétjük kétezerszeresét szeretnék viszontlátni. Az már egy másik dolog, hogy erre szinte nulla az esély, mivel csapataik az élmezőnyhöz képest jóval gyengébb versenyautót építettek a jelenlegi állás szerint.

A konstruktőrök közötti versengésben más a helyzet. A Jaguar a tavalyi évéhez képest, amikor második helyen végeztek az összetettben, egész erősen összekapta magát. A fogadóirodák így a csapat fölényes győzelmére látnak esélyt, 1,61-szoros oddsszal. Mögöttük az Envision Racing és a DS Penske található 5,4-es, valamint 6,4-es szorzókkal. Porschésak és Andrettisek, figyelem! Csapataitok, ha megnyerik a vb-t a fogadóirodák 11-szeresen, az utóbbi esetében tizenötszörösen fizetnek.

50-szeres oddson osztozik a Nissan és a Maserati, amelyek relatíve biztonságban érezhetik magukat, ellentétben a szakadékban fekvő ERT-tel, akik még ezt az oddsot is megtíszerezik. Több online kaszinó Magyarország játékosaira is kínál egészen elképesztő, ezerszeres szorzót, amin a Mahindra és az ABT Cupra osztozik. A két csapat ugyanis hozza a tavalyi színvonalat, ugyanúgy az utolsó két helyet foglalják el idén is. A lelkes rajongók már csak reménykedhetnek a hatásos fejlesztésekben, amik felülírhatják az eredményeket.

Fontos azonban, hogy csak annyi összeget kockáztass, amit megengedhetsz magadnak. Ha úgy érzed, túlzásba vitted a játékot, ezen a linken tájékozódhatsz, hogy milyen egészségügyi ellátásra vagy jogosult.

Depositphotos