Most vasárnap, azaz január 19-én délután 4-kor megnyitja kapuit az aréna és begurul a küzdőtérre a világ 8 legjobb triál motorosa. A fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság immár 3. alkalommal érkezik Budapestre, hogy az extrém motorosok a magyar közönség előtt is összemérhessék hajmeresztő ügyességüket és tudásukat.

Ezúttal a verhetetlen világbajnok Toni Bou, a szorosan nyomában loholó Adam Raga és a fiatal sztár Jaime Busto is felküzdi magát a lehetetlennek tűnő pálya elemeire. Rajtuk kívül még Benoit Bincaz, Gabriel Marcelli, Miquel Gelabert, Jeroni Fajardo és Jorge Casales is bizonyíthat a budapesti közönség előtt.

A sors különös fintora, hogy az élvonal spanyol motorosai hazánkat választották a február 2-án esedékes barcelonai futam helyett a magyar nézők legnagyobb örömére, hiszen így még kiélezettebb lesz a verseny.

A hétvége legnagyobb kérdése pedig : Ki tud esés nélkül végigmenni a több méteres elemekkel tarkított pályán? Nos, ez vasárnap kiderül! Gyere el te is és légy szemtanúja az idegfeszítő küzdelemnek és a lenyűgöző show-nak. Emellett benzingőz, füst és fények várnak, a kommentátorállásból pedig Szujó Zoltán és Kovács Áron közvetíti majd a látottakat.

Íme, egy kis kedvcsináló, ha eddig még nem volt hétvégére programod!