Horváth "Laller" Lajos már a gyulai tereprali futamra gyúr

Közzétéve:
2019-10-01, 13:42

Horváth Lajos „Laller” legutoljára Szlovákiában versenyzett, a Morocco Desert Challengen szerzett sérülése pedig már rendben van

Laller, a népszerű terepmotoros nem csupán fizikálisan kezdi utolérni önmagát, de a kedve is egyre jobb, és már alig várja, hogy Gyulán ismét felkavarja a port! A váci Dakaros éppen csak lemaradt a dobogóról a legutóbbi futamán, de ez cseppet sem kedvetlenítette el, sőt, mostanában napról napra egy tinédzser izgatottságával pattan nyeregbe:

Horváth "Laller" Lajos a motorján ülve kanyarodás közben

„Rengeteget dolgozom, de a munkám mellett odafigyelek a formámra is. Minden nap kijárok a helyi krosszpályára, és nagyon élvezem ezeket a délutáni, koraesti csapatásokat! Természetesen a cél nem a hobbi motorozás, tudatosan készülök a tereprali bajnokság következő fordulójára, ami egyébként az egyik kedvenc helyszínem a versenynaptárban. A gyulai versenynek és nekem már külön történelmünk van, nagyon szeretem az ottani tempós, veretős pályákat, mindig nagyon élvezem ezt a hétvégét.”  - mesélte lelkesen Horváth Lajos, aki nem csupán a versenyzés miatt izgatott.

Horváth "Laller" Lajos a motorján ülve menet közben

„Sok-sok tervem van még a tarsolyban, amik ha késnek is, egészen biztosan nem fognak kimúlni megvalósítás nélkül. Rettentően elfoglalt időszak volt a mögöttem hagyott év, ami kívülről nézve kicsit talán a motorozás rovására is ment. Ám ettől függetlenül én folyamatosan mozgolódtam a háttérben, és már nagyon hiányzott, hogy több időm legyen a versenyzésre. Úgy néz ki, hogy hamarosan minden szinten visszatérek a régi kerékvágásba, és izgalmas dolgokba fogok belevágni. A poént még nem akarom lelőni, de ígérem, időben megtudtok mindent!” - fogalmazott sejtelmesen a rutinos motorversenyző.

Az MNASZ / I.O.B.C. tereprali sorozat gyulai állomása október 5-6 között kerül megrendezésre, melyről természetesen lapunk is beszámol majd.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Tóth Krisztián Márk / Laller Racing Dakar Team

Kapcsolódó írások

Laller Bugacon oldalról
2019. április 09.
Horváth Lajos két Dakar Rally-s kaland után újabb emberes kihívást választott, méghozzá a Marokkó Desert Challenge-n áll rajthoz
Laller a Morocco Desert Challengen oldalról fotózva
2019. június 17.
Laller feltalálja magát: ha nem állhat rajthoz pilótaként, akkor versenyrendezőként szerepel!

További hírek