Keszthelyi Vivien közel az F1-hez

Tóth Balázs
Közzétéve:
2019-07-28, 23:56

A Forma-1-es Toro Rosso csapatának garázsában járt a 18 éves magyar versenyző.

A W Series egyetlen magyar résztvevője, Keszthelyi Vivien a Forma-1-es Német Nagydíjon tette tiszteletét, derül ki Instagram profiljából. Nem is oly meglepő ez, lévén, hogy a magyar hölgy kedvese az a David Schumacher, aki történetesen Ralf Scumacher fia.

David Schumacher, Keszthelyi Vivien és Ralf Schumacher
A két fiatal, David Schumacher és Keszthelyi Vivien együtt töltik szabadidejüket

Vivien az Instagram sztoriját szórta tele álló- és mozgóképekkel, melyek többsége a Toro Rosso garázsában született. A felvételek még a futam előtt készültek, dél környékén kezdte őket feltölteni a közösségi portálra.

Úgy tűnik, Keszthelyi Vivien jelenléte inspirálóan hatott a szerelőkre, ugyanis nagyjából tökéletes hétvégét hoztak össze az energiaitalosok. Danyiil Kvjat a harmadik helyen végzett Hockenheimben Max Verstappen és Sebastian Vettel mögött, de Alexander Albon hatodik helye is megsüvegelendő. A Toro Rosso fel is jött a konstruktőri versenyben az ötödik helyre, megelőzve a Renault csapatát.

Nem lenne meglepő, ha a Toro Rosso csapata szívesen látná máskor is a magyar hölgyet a garázsban, főként, ha érkezése ilyen eredménnyel párosul. Viviennek most van némi ideje szusszani még egy kicsit, hiszen a következő női formaautós versenyhétvégére augusztus 10-11 között kerül sor az Egyesült Királyságban, ahol a legendás Brands Hatch ad otthont a W Series záró futamának.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek