2021. március 10. | 12:13

Kérdés, hogy beállnak-e az ifjú hölgy mögé a szponzorok.

Keszthelyi Vivien láthatott előre valamit, hiszen 2020-ban nem indult egyetlen szériában sem. Az év végén a Team Motoparkkal tesztelt, és nagyon úgy fest, nem adta fel Forma-1-es álmait.

2021-ben folytatja a Forma-3-as autókkal történő teszteket. Ha sikerülne egy jó szezont teljesíteni a Formula 3-ban, innen léphetne feljebb a Formula 2-be. A Team Motopark csapatával szoros barátságban lenni nem rossz dolog, hiszen a japán Cunoda Júki is innen jutott el addig, hogy erre a szezonra már F1-es ülést kapott az AlphaTauri csapatától.

„A lehetőség adott, már csak a magyar cégeken múlik, akarnak-e ilyen magasságokban magyar autóversenyzőt látni, hiszen ezen a szinten már olyan anyagi teherrel jár a versenyzés, amelyet további szponzorok, támogatók nélkül nem lehet elbírni. Én úgy érzem, hogy 13 éves korom óta évről évre mindent megteszek, ami tőlem telik. A korábbi évek során csatlakozott nemzetközi támogatókkal folytatjuk a munkát, akik ebben a nehéz szezonban is a lehetőségeikhez képest töretlenül kiállnak mellettem, annak ellenére is, hogy nem az ő nemzetük pilótája vagyok. Remélhetőleg a komolyabb magyar cégek is megjelennek a támogató partnerek között, hiszen ez már régen nem az én sikereim, ez Magyarország és a magyar emberek nemzetközi sikere. Várhatóan a 2021-es bejelentésére is hamarosan sor kerül” – fogalmazott a 20 esztendős Keszthelyi Vivien.