Michelisz Norbert, a BAJNOK – Galéria az ünneplés pillanatairól

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-12-16, 09:52

Ha valaki megérdemelte ezt a sikert, akkor az Norbi volt.

2019. december 15-én Michelisz Norbert teljesítette az álmát, és túraautó-világbajnok lett Malajziában. A világraszóló siker után a WTCR újdonsült bajnokának arcáról nem lehetett levakarni a vigyort, önfeledten ünnepelt a Hyundai élmenője. Az ünneplés során készített fotókból összeraktam egy galériát, Norbi megérdemli, hogy még a hétfő is róla szóljon.

A kétgyermekes apukának már rengetegen gratuláltak a közösségi médiában, hétfő délelőtt világbajnok úszónk, Kapás Boglárka is Micheliszt éltette a Facebookon.

„Egészen hihetetlen, hogy megcsináltuk, pedig ez a malajziai záró hétvége nagyon trükkös volt a három futammal, a váltakozó időjárási körülményekkel, és mindennel, ami a pályán történt. Ez a siker a csapaté, a családomé, a barátaimé, és az összes magyar szurkolóé, aki az elmúlt több mint tíz évben mögöttem állt" - nyilatkozta Michelisz vasárnap a harmadik verseny leintése után.

De most már hagyjuk a szócséplést, az alább látható képek amúgy is többet mondanak, minden szónál.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

MTI

Facebook

Kapcsolódó írások

WTCR és Nagy Futam – programajánló a hosszúhétvégére
2018. április 26.
Nagy dömping lesz április végén és május elsején, a Hungaroringre látogat a bombaerős WTCR, május elsején pedig Max Verstappen F1-es autójától lesz hangos Budapest belvárosa.
Michelisz Norbert
2020. szeptember 24.
Beváltotta fenyegetését a dél-koreai márka.

További hírek