A Netflix Forma-1-es film készítésébe kezd Robert De Niro és John Boyega főszereplésével

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2021-01-27, 10:07

A csatorna a Drive to Survive sorozattal kezdett az F1-es tartalmak gyártásába.

A Netflix mindenkit meglepett, amikor bemutatták a Forma-1-es szezonokat dokumentumfilmként bemutató Drive to Survive sorozatot. A csatorna azóta már egy második évadot is közzétett, hogy aztán a 2020-as szezon legérdekesebb háttértörténeteit is feldolgozzák és képernyőre vessék.

John Boyega, Robert De Niro és Gerard McMurray egy képen

Most pedig bejelentették a The Formula című film érkezését, amelyben szerepet kap majd az kétszeres Oscar-díjas olasz származású amerikai színész is. Rajta kívül még a Star Wars filmekből ismert John Boyega is szerepet kap, valamint Gerard McMurray író, rendező és producer nevét is meg kell említeni.

A történet egy fiatal tehetségről szól majd, aki a Forma-1-ben szerepel, azonban családja megmentésére kell siessen, így keveredik érdekes szituációkba.

De Niro egyénként 77 éves kora ellenére is nagyon aktív, hiszen nem rég az Ír című filmben is feltűnt Al Pacino és Joe Pesci mellett.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek