Räikkönen mindig saját magának állítja az ülését

Frissítve:
2016-01-01, 11:11

A Jégember az Instagramon tett közzé egy meglepő videót

Társszerző: Hajdu Balázs

Kimi Raikkönen komoly reakció-cunamit váltott ki a közösségi médiában, amikor kiderült, hogy saját kezűleg állítgatta versenyzői ülését az Alfa Romeo garázsában.

„Nálam ez teljesen normális, évek óta így csinálom. Amikor új ülést kapunk, elsőre általában minden rendben van. Többszáz kör elteltével viszont elkezd itt-ott nyomni. Szerintem egyszerűbb, ha magam állítom át, hiszen én érzem azokat a pontokat, ahol nem egészen kényelmes” - mondta Räikkönen a Motorsport-Magazin.com oldalnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I didnt go to school for nothing.

Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) által megosztott bejegyzés,

Néhány szakértő szerint az Alfa Romeo a középmezőny élére kerülhet 2019-ben. Räikkönen elmondása alapján, az egész középmezőny egy nagy rejtély.

„Még mindig nem világos, hol is tartunk pontosan. Jelenleg senki nem lehet 100%-ig biztos a dolgában. Minden tőlünk telhetetőt megteszünk, felkészültünk az első versenyre” - tette hozzá a finn világbajnok. 

Räikkönen egyébként is tudja, mit csinál. Látszik rajta, hogy élvezi a versenyzést, és még mindig képes kihívásokat találni. Azon pedig már meg sem szabad lepődni, hogy saját magának állítja be az ülését. Be lehet ezt tudni egyfajta újabb „Räikkönen-rejtélynek”, melyektől olyan színes egyéniséggé válik a finn Jégember.

Raikkonen a kavicságyban sodródott Alfa Romeo mellett

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Forma-1-es autó
2019. december 29.
A gazdag múltra visszatekintő fesztivál fénypontját évről-évre a királykategória autói adják.
Petrov Alonso előtt
2019. december 30.
Emlékszel még Hamilton és Massa 2008-as drámájára? Vagy Vettel első világbajnoki címére? Esetleg hallottál a Hunt vs. Lauda csatáról? Most megnézheted a 10 legizgalmasabb F1-es végjátékot.

További hírek