Szujó Zoltán visszatér a képernyőre

Szabó Balázs újságíró
Közzétéve:
2020-09-09, 11:48

Bő egy éve váratlanul elbúcsúzott a Forma-1-es közvetítői székből, azóta csak kisebb projektekben vett részt. Most viszont visszatér, méghozzá a Sport TV-hez.

„Kapcsolják be biztonsági öveiket, mert hamarosan kezdetét veszi a…”

Ki az, akinek nem ugrik be erről Szujó Zoltán neve, aki közel 17 éven át a Forma-1-es közvetítések közelében munkálkodott a hazai televíziókban. Tavaly váratlan hirtelenséggel intett búcsút az MTVA csoportnak. Azóta pedig láthattuk Dakar-rali összefoglaló műsorban, Formula-E kibeszélőben és podcastokban is. Most pedig a Sport TV berkeiben tér vissza a képernyőre, ahonnan Michelisz Norbi WTCR versenyeit fogja elemezni a stúdióban.

„A benzingőz mindig is része volt az életemnek, igazából része a mai napig. Most picit átkerültem a sportpolitikai, sportdiplomáciai oldalra, az innovációért és technológiáért felelős miniszter autó- és motorsportért felelős tanácsadójaként dolgoztam és dolgozom. A televíziózás picit hiányzott, de szerencsére a Michelisz Norbiék által alapított tehetségkutató szimulátoros versenyt Norbival már kommentáltam a Sport TV-n, és ez azért lehetőséget biztosított arra, hogy beszéljek a mikrofonba” – mondta Szujó Zoltán egy riportban.

Szujó Zoltán és Michelisz Norbi a Hungaroringen

A WTCR sorozat az új, 2020-as idényben debütál ezen a csatornán. Ez az a versenysorozat, ahol tavaly hosszú várakozást követően végre felért a csúcsra a magyar tehetség, Michelisz Norbi. Az első megmérettetés szeptember 13-án Belgiumban, Zolderben lesz. A szezon pedig igazán kivételesnek ígérkezik, hiszen Michelisz számára a cél egyértelműen a címvédés lesz.

Amennyiben szívesen hallanál a Forma-1-ről Szujó Zoltán történetein keresztül, nézd meg az alábbi videót.

Ha nem indul el, kattints és nézd meg Youtube csatornánkon.

Kapcsolódó írások

Szujó Zoltán
2020. január 04.
Néhány adásra szól az új megállapodás.
Szujó Zoltán, az F1 magyar hangja az Alapjárat riporterével, Háfra Zsolttal
2019. április 12.
Az F1 magyar hangjával, Szujó Zoltánnal beszélgettem az F1-ről és a Formula E-ről, valamint néhány szóban és minden másról, ami a színfalak mögött történt vele az elmúlt években

További hírek