„Kapcsolják be biztonsági öveiket, mert hamarosan kezdetét veszi a…”

Ki az, akinek nem ugrik be erről Szujó Zoltán neve, aki közel 17 éven át a Forma-1-es közvetítések közelében munkálkodott a hazai televíziókban. Tavaly váratlan hirtelenséggel intett búcsút az MTVA csoportnak. Azóta pedig láthattuk Dakar-rali összefoglaló műsorban, Formula-E kibeszélőben és podcastokban is. Most pedig a Sport TV berkeiben tér vissza a képernyőre, ahonnan Michelisz Norbi WTCR versenyeit fogja elemezni a stúdióban.

„A benzingőz mindig is része volt az életemnek, igazából része a mai napig. Most picit átkerültem a sportpolitikai, sportdiplomáciai oldalra, az innovációért és technológiáért felelős miniszter autó- és motorsportért felelős tanácsadójaként dolgoztam és dolgozom. A televíziózás picit hiányzott, de szerencsére a Michelisz Norbiék által alapított tehetségkutató szimulátoros versenyt Norbival már kommentáltam a Sport TV-n, és ez azért lehetőséget biztosított arra, hogy beszéljek a mikrofonba” – mondta Szujó Zoltán egy riportban.

A WTCR sorozat az új, 2020-as idényben debütál ezen a csatornán. Ez az a versenysorozat, ahol tavaly hosszú várakozást követően végre felért a csúcsra a magyar tehetség, Michelisz Norbi. Az első megmérettetés szeptember 13-án Belgiumban, Zolderben lesz. A szezon pedig igazán kivételesnek ígérkezik, hiszen Michelisz számára a cél egyértelműen a címvédés lesz.

Amennyiben szívesen hallanál a Forma-1-ről Szujó Zoltán történetein keresztül, nézd meg az alábbi videót.

Ha nem indul el, kattints és nézd meg Youtube csatornánkon.